Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Polícia pátra po Miroslavovi (36) na FOTO, vyhýba sa nástupu do väzenia

Polícia pátra Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

PRIEVIDZA - Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 36-ročnom Miroslavovi Radošinskom z Kamenca pod Vtáčnikom. Na hľadaného muža je vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu pre poškodzovanie cudzej veci.

Ako informovala trenčianska krajská polícia, Miroslav sa nástupu do väzenia vyhýba a skrýva sa na neznámom mieste. Hľadaný je asi 175 cm vysoký, štíhlej postavy, má krátke sivé vlasy a hnedé oči.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na linke 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na policajnom facebooku.

Miroslav Radošinský
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/KR PZ Trenčín)

Hľadajú aj nezvestnú 15-ročnú Máriu

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestnej 15-ročnej Márii Kováčovej. Tínedžerka pochádza z obce Čaradice a v súčasnosti je chovankyňa Centra pre deti a rodinu Štós v Jasove. Ako informovala hovorkyňa košickej krajskej polície Lenka Ivanová, 14. februára napoludnie odišla zo základnej školy v Jasove a do centra sa už nevrátila.

Mária je 168 cm vysoká, štíhlej postavy, tá tmavohnedé rovné vlasy a hnedé oči. Oblečené mala čierne koženkové nohavice, dlhšiu čeveno-čiernu kockovanú košeľu a čiernu vetrovku do pása. Obuté mala červené členkové topánky a so sebou mala čiernu kabelku. Na ľavom predlaktí má vytetované meno Laco.

Mária Kováčová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Košice)

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri jej vypátraní, je možné oznámiť na linke 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na facebookovej stránke polície.

Viac o téme: PátraniePolícia Miroslav RadošinskýMária Kováčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu