Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalšia bitka v Bratislave! Polícia hľadá mužov na FOTO, cudzinec napadol Slováka (26)

Bitka na Ventúrskej ulici. Zobraziť galériu (4)
Bitka na Ventúrskej ulici. (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – V centre hlavného mesta sa v nedeľu o štvrtej ráno pred jedným z podnikov na Ventúrskej ulici odohral ďalší fyzický útok. Polícia zverejnila fotografie mužov, ktorí by jej o udalosti mohli povedať viac. Bitka na Ventúrskej ulici sa strhla nedlho po tom, ako vyhasol život 22-ročného Srba Nikolu. Útok na tohto mladíka sa odohral uplynulú nedeľu krátko po piatej hodine ráno v blízkosti budovy Hlavnej pošty.

Bratislavskí policajti vyšetrujú okolnosti trestného činu ublíženia na zdraví, ku ktorému došlo v nedeľu (15. decembra) v skorých ranných hodinách pred jedným z podnikov na Ventúrskej ulici v Bratislave.

Bitka na Ventúrskej ulici.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

Čítajte aj: V centre mesta neútočil jeden na jedného! Zo zabitia Srba Nikolu (†22) čelia obvineniu jeho krajania

Doterajšie informácie polície hovoria o tom, že ku konfliktu medzi skupinou Slovákov a skupinou cudzincov malo dôjsť v jednom z podnikov, následne aj vonku na ulici.

Bitka na Ventúrskej ulici.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

„V čase okolo 04:00 h mal jeden z cudzincov fyzicky napadnúť 26-ročného poškodeného, ktorý po jeho útoku spadol na zem. Následne mal útočník spolu s ostatnými cudzincami z miesta ujsť,“ priblížili predstavitelia zákona. Zraneného muža privolaní záchranári previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Po neznámom páchateľovi policajti v súčasnosti intenzívne pátrajú.

Bitka na Ventúrskej ulici.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

Polícia žiada verejnosť o pomoc

Ak máte akékoľvek poznatky o mužoch na snímkach, bezodkladne sa skontaktuje s políciou. „Vyzývame občanov k spolupráci. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na priložených fotografiách, nám oznámte na bezplatné číslo polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na tejto facebookovej stránke formou súkromnej správy,“ odkázali policajti.

Viac o téme: BratislavaSlováciBitkaCudzinci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu