Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kauza pašeráčky Terezy: Zdrvujúca správa, odročili všetky pojednávania, smrť otca!

Tereza po vynesení rozsudku. Zobraziť galériu (2)
Tereza po vynesení rozsudku. (Zdroj: Profimedia)

LÁHAUR - Osud znova udrel, tentokrát poriadne tvrdo. Češka Tereza, ktorú neprávoplatne odsúdili na takmer deväť rokov väzenia za pašeráctvo, je zavretá v pakistanskej base. Jej život za mrežami rozhodne nie je ružový. Teraz sa však musí vysporiadať s tým, že odročili všetky pojednávania, ktoré boli na pláne tento týždeň. Dôvodom je úmrtie.

Pakistanskej sudkyni Alii Neeluman, ktorá rozhoduje o osude blondínky, totiž v utorok zomrel otec. "Sudkyňa na päť dní odchádza, takže zrušila všetky pojednávania v tomto týždni," uviedol pre Blesk novinár Alí Aršád.

Češka Tereza sa verdiktu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reprofoto: Youtube/Lahore News HD)

Denník ale informuje, že na priebehu celej kauzy Terezy by sa to nemalo prejaviť. Termín, kedy sa Češka znovu postaví pred súd, nie je nateraz známy.

Prečítajte si aj: Tereza po veľkom sklamaní vážne ochorela! Väzenský lekár jej zakázal úplné samozrejmosti

Prípad, ktorý sledujú nielen české, ale aj pakistanské médiá, sa vlečie už takmer dva roky. Terezu zadržali colníci 10. januára 2018. V jej batožine našli takmer deväť kilogramov heroínu. Samotná Tereza ale zaryto tvrdí, že drogy nepatrili jej a o ničom nevedela. Proti verdiktu osem rokov a osem mesiacov, ktorý si vypočula v marci, sa odvolala.

Viac o téme: OtecSmrťVäzeniePakistanTereza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu