Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

MIMORIADNE PÁTRANIE ukončené: Viktóriu (13) z Piešťan napokon našli

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra

PIEŠŤANY - Polícia v Piešťanoch ráno rozbehla pátranie po maloletej Viktórii B., ktorá má len 13 rokov. Školáčka v utorok ráno podľa policajnej stránky na Facebooku odišla od babky zrejme do školy, domov sa už nevrátila a nikomu sa neozvala. Dnes popoludní polícia pátranie ukončila. To malo šťastný koniec.

Viktória pri odchode do školy mala podľa strážcov zákona oblečené pepitové nohavice čierno-bielej farby, čierne tričko, blúzku bielej farby s kockovým vzorom, tmavozelený kabát a čierne topánky so šnúrkami. "Policajti z Obvodneho oddelenia PZ Vrbové ju našli v obci Chtelnica. Dievčina bude odovzdaná po výsluchu rodine," informovala Mária Linkešová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.

MIMORIADNE PÁTRANIE ukončené: Viktóriu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

MIMORIADNE PÁTRANIE ukončené: Viktóriu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/HAKA)

Nachádzať sa mala aj v cudzom meste

Polícia tiež tvrdila, že Viktória sa nemusela nachádzať iba v spomínanom meste. "Dievčina sa môže pohybovať po meste Piešťany, ale nie je vylúčené, že ju môžete vidieť aj v iných mestách v rámci celého Slovenska. Ak ste nezvestnú Viktóriu spoznali a videli, akékoľvek informácie k jej pohybu môžete nahlásiť ihneď na číslo 158 alebo na najbližší útvar polície," uviedli predpoludním muži zákona.

Viac o téme: PátraniePiešťanyViktória B.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu