Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Spoznávate ich? Muži zákona hľadajú Ivana (68), Romana (36) a Petra (35)

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto

BARDEJOV - Polícia pátra po 68-ročnom Ivanovi Klausmannovi z Bardejova, na ktorého vydal Najvyšší súd Slovenskej republiky príkaz na dodanie do výkonu trestu pre pokračujúci zločin skrátenia dane a poistného. Menovaný sa v mieste bydliska nezdržiava a jeho pobyt nie je známy.

Ivan Klausmann má 175 centimetrov, zavalitú postavu, hnedé oči a krátke prešedivené vlasy. V strede čela má materské znamienko kruhového tvaru o veľkosti päťcentovej mince.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o hľadanom oznámili na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bardejov, na číslo 0961 84 3370, alebo na linku 158. "Informácie môžete poskytnúť aj prostredníctvom našej facebokovej stránky Policajného zboru," uviedla prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Ivan Klausmann
Zobraziť galériu (3)
Ivan Klausmann  (Zdroj: KR PZ Prešov)

Muži zákona pátrajú aj po Romanovi Štilhammerovi

Policajti žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 36-ročnom Romanovi Štilhammerovi z Prievidze. Okresný súd v Prievidzi na neho vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu pre prečin zanedbania povinnej výživy. Roman Štilhammer sa nezdržiava v mieste trvalého bydliska, nie je známy jeho súčasný pobyt či prípadné styky s inými osobami. Informoval o tom trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Roman Štilhammer
Zobraziť galériu (3)
Roman Štilhammer  (Zdroj: KR PZ v Trenčíne)

Hľadaný Prievidžan je vysoký približne 180 až 185 centimetrov, štíhlej postavy. Má na krátko ostrihané vlasy s vysokými kútmi a modré oči. "Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadaného muža, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158. Informácie môžu podať aj na facebookovej stránke Policajného zboru formou súkromnej správy," vyzval Kudlička.

Pátranie aj po Petrovi Janáčovi

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 35-ročnom Petrovi Janáčovi z Prievidze. Okresný súd v Prievidzi na neho vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu pre prečin krádeže. Peter Janáč sa nezdržiava v mieste trvalého bydliska, nie je známy jeho súčasný pobyt, ani prípadné styky na iné osoby. 

Peter Janáč
Zobraziť galériu (3)
Peter Janáč  (Zdroj: KR PZ v Trenčíne)

Hľadaný Prievidžan je vysoký približne 180 centimetrov, štíhlej postavy. Má nakrátko ostrihané vlasy a zelenomodré oči. "Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadaného muža, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158. Informácie môžu podať aj na facebookovej stránke Policajného zboru formou súkromnej správy," vyzval Kudlička.

Viac o téme: PátraniePolícia Ivan KlausmannRoman ŠtilhammerPeter Janáč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu