Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Polícia pátra po Jaroslavovi: Je po mozgovej príhode, nevrátil sa do charitného domu

Polícia pátra
Polícia pátra

VEĽKÉ KAPUŠANY - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 61-ročnom Jaroslavovi Popovičovi z Veľkých Kapušian, ktorý má momentálne prebývať v charitnom dome vo Vojčiciach.

Ako ďalej informovala košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, nezvestného naposledy videli v stredu 18. septembra okolo 17:00, keď odišiel z charitného domu na doposiaľ nezistené miesto a nepodal o sebe žiadnu správu. Nezvestný je 170 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má podlhovastú tvár, modré oči a krátke plavé vlasy. Muž je po mozgovej príhode a má kolísavú chôdzu.

Akékoľvek informácie o nezvestnom môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru, telefonicky na číslo 158 alebo prostredníctvom oficiálnej stránky na Facebooku www.facebook.com/policiaslovakia alebo www.facebook.com/KRPZKE formou súkromnej správy. V pracovných dňoch v čase od 7:30 do 15:30 je to možné aj priamo na číslo oddelenia pátrania odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trebišove 0961 71 3309.

Jaroslav Popovič
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: KR PZ v Košiciach)

Viac o téme: Polícia pátraKošiceVeľké KapušanyJaroslav Popovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu