Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Michalovčanke sa premietol život pred očami: V chate na ňu muž zaútočil samurajským mečom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ZEMPLÍNSKA ŠÍRAVA – Za dverami jednej z rekreačných chatiek na Zemplínskej Šírave sa odohrala skutočná hrôza. Muž sa so samurajským nožom v ruke vyhrážal žene zabitím. Počas slovného útoku japonským mečom búchal po stole. Jeho agresia v žene vyvolala dôvodnú obavu o život a zdravie.

Podľa polície sa ohavného skutku dopustil 51-ročný muž z michalovského okresu. Minulý týždeň sa mal v jednej z rekreačných chatiek na Zemplínskej Šírave slovne vyhrážať zabitím 57-ročnej Michalovčanke. V ruke pritom držal japonský meč, ktorým búchal po stole.


Čítajte aj: Všetky nádeje navždy zhasli: FOTO Pátrací tím dúfal do poslednej chvíle, Tomáša (†27) našli mŕtveho


Našťastie, prípad má šťastný koniec. Žene totiž nespôsobil nijaké zranenia, vzbudil však u nej dôvodnú obavu o život a zdravie.

Samurajský meč (ilustračná foto).
Zobraziť galériu (1)
Samurajský meč (ilustračná foto).  (Zdroj: Getty Images)

Agresor skončil v cele. „Muž bol krátko po tomto čine obmedzený na osobnej slobode a umiestnený do cely policajného zaistenia. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie a muža obvinila z prečinu nebezpečného vyhrážania,“ informovala polícia. „Svoje konanie v tzv. superrýchlom konaní vysvetľoval pred sudcom, ktorý samuraja podmienečne odsúdil,“ dodali muži zákona.

Viac o téme: ZemplínNásilieMeč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu