Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ups, toto vodič nákladiaku neodhadol: FOTO havarovaného kolosu, centimetre navyše sú niekedy problém

Nákladiak sa nezmestil popod most. Zobraziť galériu (3)
Nákladiak sa nezmestil popod most. (Zdroj: KR PZ Trenčín)

PARTIZÁNSKE - O poriadne zdržanie na cestách sa vo štvrtok ráno postaral 60-ročný vodič nákladiaku Vladimír. Jeho kolos sa jednoducho nezmestil pod most a vozidlo sa po náraze prevrátilo na cestu. Našťastie sa nikomu nič vážne nestalo. Na miesto udalosti však boli vyslané všetky záchranné zložky.

Ako priblížila trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, škodovú udalosť nákladného vozidla, ktoré sa „nezmestilo“ pod most, dopravní policajti z Partizánskeho dokumentovali o šiestej hodine ráno.

Nákladiak sa nezmestil popod
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

Vladimír (60) z okresu Partizánske jazdil po ceste I/64 od obce Oslany smerom na Partizánske s nákladným motorovým vozidlom Tatra s nakladacou rukou na drevo a s vlekom. "Vodič si dostatočne nezabezpečil nakladaciu ruku, kde v dôsledku jej vysunutia a výškovým pomerom medzi cestou a mostom (3,8 m) zachytil nakladacou rukou ochranný pilier mostu," uviedla E. Antalová.

Prečítajte si aj: Nezvratný osud pri Trenčíne: FOTO Martinovo (33) auto prepichla kovová tyč, stačili centimetre a...

V dôsledku zachytenia sa vozidlo aj s vlekom prevrátilo na cestu. Po nehode došlo k obmedzeniu dopravy v oboch jazdných pruhoch. 

Nákladiak sa nezmestil popod
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

"Na miesto udalosti boli vyslané všetky záchranné zložky. Za asistencie žeriavu bolo vozidlo prevrátené na vozovku. Vodič bol jednorázovo ošetrený priamo na mieste udalosti. Policajti odkláňali dopravu cez sídlisko," opísala hovorkyňa.

Vladimírovi bola za spáchanie priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky uložená bloková pokuta, ktorú zaplatil na mieste.

Viac o téme: NehodaMostNákladiakPartizánske
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu