Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragédia pri Malackách: FOTO Cyklista neprežil, vodič spravil hroznú chybu, polícia varuje

Tragická dopravná nehoda v okrese Malacky. Zobraziť galériu (2)
Tragická dopravná nehoda v okrese Malacky. (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

MALACKY – Na cestách vyhasol ďalší život cyklistu. Polícia jeho totožnosť zisťuje. Ako uvádza, utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Pod tragédiu sa zrejme podpísala nepozornosť vodiča v Škode Octavia.

Podľa bratislavskej polície sa vodič Škody Octavia dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, následkom čoho došlo k stretu s cyklistom prechádzajúcim v tom istom smere. „Cyklista pri nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ informujú policajti s tým, že totožnosť cyklistu v súčasnosti zisťujú.  

Šofér bol po dopravnej nehode podrobený dychovej skúške. Jej výsledok bol negatívny. „Na zistenie prítomnosti alkoholu v tele cyklistu bol nariadený odber krvi,“ doplnili muži zákona.

Dopravná nehoda, ktorá mala tragický koniec, sa stala v pondelok krátko po 05:30 hod v okrese Malacky. Podľa doterajších informácií šofér prechádzal z Plaveckého Štvrtka smerom do Lozorna.  

Tragická dopravná nehoda v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)
 

Vodiči, jazdite zodpovedne

Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave opäť vodičom pripomína, že bezpečná jazda si vyžaduje maximálnu sústredenosť na dianie v cestnej premávke. „Aj malá nepozornosť môže spôsobiť dopravnú nehodu, ktorá môže mať nezvratné následky. Vodiči, správajte sa na cestách zodpovedne, tolerantne, predvídavo a dodržiavajte pravidlá cestnej premávky, aby ste sa do cieľa svojej cesty dostali bezpečne,“ apeluje na šoférov polícia.  

Viac o téme: MalackyNehodaSmrťCyklista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu