Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mladíka v Prievidzi upozornil, aby nepľul! O pár minút už zbierali zo zeme zmasakrované telá

Po návšteve baru skončili v nemocnici, útočníkov obvinili. Zobraziť galériu (2)
Po návšteve baru skončili v nemocnici, útočníkov obvinili. (Zdroj: polícia)

PRIEVIDZA - Ťažkými zraneniami a hospitalizáciou sa skončila pre troch mužov návšteva baru v Prievidzi. Jeden z nich upozornil potetovaného mladíka, aby nepľul na zem. Brutálnu bitku dostal nielen on, ale aj jeho kamaráti. Vyšetrovateľ už 24-ročného Prievidžana obvinil z pokračovacieho zločinu ublíženia na zdraví a výtržníctva.

Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, keď trojica vyšla z podniku, 24-ročný Michal z Prievidze napadol najskôr 21-ročného Miroslava, udrel ho do hlavy a po tom, ako spadol na zem ho dokopal a dupol mu na hlavu. Napadnutý mladík utrpel ťažké poranenie mozgu. V rovnakej chvíli zaútočili ďalší traja na Miroslavovho kamaráta, 38-ročného Štefana. Štyridsaťročný Daniel so svojím 31-ročný bratom Patrikom a 30-ročným Štefanom ho opakovane udierali do hlavy. 

Po návšteve baru skončili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

Šokujúce VIDEO z Brna: Matke s kočíkom pichla dílerka drogu priamo na ulici

Pridal sa k nim tiež Michal, a Štefana dokopali. Michal do neho hádzal aj kamene z výplne ostrovčeka na parkovisku. Aj v tomto prípade utrpel napadnutý muž ťažké poranenia. Mal zlomené rebrá a ďalšie zranenia. Po tom, čo agresívny Michal skončil s bitkou, prešiel cez cestu a napadol 39-ročného Vladimíra. Udieral ho do hlavy a tváre.

Po návšteve baru skončili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

Spôsobil mu viacpočetnú zlomeninu jarmovej kosti a čeľuste. Aj jeho zranenia si vyžiadali hospitalizáciu. Vyšetrovateľ 24-ročného Prievidžana obvinil z pokračovacieho zločinu ublíženia na zdraví a výtržníctva, hrozí mu trest na štyri roky až 10 rokov. Jeho kumpáni, 40-ročný Daniel, 31-ročný Patrik a 30-ročný Štefan, sú obvinení z výtržníctva a hrozí im trest až na tri roky.

Viac o téme: BarPolícia Prievidza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu