Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Pomôžte pri pátraní: Tri osoby nenastúpili na výkon trestu, hľadá sa aj tínedžerka

Polícia pátra Zobraziť galériu (5)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

TRNAVA - Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po troch hľadaných osobách. Patrícia Jakubeková z Piešťan, František Stareček z Dolnej Krupej a Martin Benkovský z Trnavy mali nastúpiť na výkon trestu odňatia slobody a ani jeden z nich tak doposiaľ neurobil.

Okresný súd v Topoľčanoch vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu na 41-ročnú Jakubekovú pre prečin zanedbania povinnej výživy. Hľadaná má trvalý pobyt v Piešťanoch, ale mohla by sa dlhodobo zdržovať aj v Bratislave. Je 161 až 165 cm vysoká, štíhlej postavy, má dlhšie tmavé vlasy po plecia a hnedé oči.

Patrícia Jakubeková
Zobraziť galériu (5)
Patrícia Jakubeková  (Zdroj: TASR - KR PZ Trnava)

"Štyridsaťsedemročný Stareček bol odsúdený pre pokračujúci zločin úverového podvodu. Prechodne býval aj v obci Špačince. Je 180 cm vysoký, plnoštíhlej postavy, má krátke tmavé vlasy a hnedé oči," informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

František Stareček
Zobraziť galériu (5)
František Stareček  (Zdroj: TASR - KR PZ Trnava)

Polícia hľadá aj 35-ročného Benkovského z Trnavy. Okresný súd v Trnave ho odsúdil pre prečin krádeže a na základe rozhodnutia súdu mal sám nastúpiť do výkonu trestu. Zdržiava na neznámom mieste, je 171 až 175 cm vysoký, štíhlej postavy, má krátke tmavé vlasy a hnedé oči. Ak niekto hľadané osoby spoznal a pozná miesto ich súčasného pobytu, akékoľvek informácie môže zavolať na policajnú linku 158.

Martin Benkovský
Zobraziť galériu (5)
Martin Benkovský  (Zdroj: TASR - KR PZ Trnava)

Hľadá sa aj 17-ročné dievča, naposledy ho videli takmer pred mesiacom

Policajti z Považskej Bystrice pátrajú po nezvestnej 17-ročnej Nicole Hudákovej zo Zárečia, ktorú naposledy videla jej matka takmer pred mesiacom, 22. júna. Dievča odišlo z miesta trvalého bydliska a odvtedy o sebe nikomu nedala vedieť. Nicola vyzerá na 20 rokov, má 174 centimetrov, štíhlu postavu, červeno-čierne dlhé rovné vlasy a hnedozelené oči.

Na sebe mala oblečené biele tielko, šedý sveter, čierne dlhé legíny a biele členkové tenisky. Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej Nicole oznámili na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158, prípadne na oficiálnej Facebookovej stránke polície.

Nicole Hudáková
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/KR PZ Trenčín)

Viac o téme: Nicole HudákováPatrícia JakubekováFrantišek StarečekMartin Benkovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu