Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Akčný zásah v bratislavskom drogovom raji: VIDEO Kukláči vtrhli do Pentagonu, úlovok bol istý

Razia v Pentagone. Zobraziť galériu (2)
Razia v Pentagone. (Zdroj: Reprofoto/Facebook - Polícia SR)

BRATISLAVA - Pentagon je neslávne známy po celom hlavnom meste. Ide o objekt, ktorý by sa dal počastovať prívlastkom drogový raj, keďže tu dlhodobo bojujú s týmto problémom. Striekačky nájdete pohodené na trávniku a poniektorí majú obavy sem vôbec vkročiť. Ozbrojení kukláči sa však rozhodne nebáli.

V pondelok večer zasahovali na Stavbárskej ulici, kde na základe operatívneho rozpracovania a príkazu prokurátora vykonali prehliadku herne. Informoval o tom bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. Polícia na sociálnej sieti zverejnila akčné zábery z akcie. A úlovok bol istý.

Policajná razia v bratislavskom Pentagone.

V čase, keď muži zákona dorazili na miesto, sa v priestoroch herne nachádzalo 22 osôb. "Počas prehliadky bolo zaistených celkovo 71 papierových skladačiek, viacero kusov priesvitných sáčkov s tlakovými uzávermi ale aj injekčná striekačka s obsahom bielej kryštalickej látky. Tie boli následne zaslané k expertíznemu skúmaniu na Kriminalistický a expertízny ústav Prezídia PZ," opísal policajný hovorca.

Zadržali sedem osôb

Policajti vykonali aj osobné prehliadky osôb, pričom pri celkovo siedmych ľuďoch boli v rámci nich zaistené papierové skladačky s obsahom bielej kryštalickej látky. "Tieto osoby – dve ženy vo veku 27 a 57 rokov, a päť mužov vo veku 57, 70, 32, 49 a 41 rokov, boli obmedzené na osobnej slobode a za účelom vykonania ďalších procesných úkonov eskortované na príslušné policajné oddelenie. Počas vykonania služobného zákroku, ako aj prehliadky, nedošlo k zraneniu osôb," dodal Szeiff.

Polícia v Pentagone zadržala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reprofoto:Facebook-Polícia SR )

Vyšetrovaním ako aj vyvodením možnej trestnoprávnej zodpovednosti voči zadržaným osobám sa v súčasnosti  intenzívne zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II.

Viac o téme: RaziaBratislavaPentagon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu