Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

MIMORIADNE zo Zvolena: Lupiči prepadli muža (†51), ktorý po útoku zomrel, prvé FOTO podozrivého

Na snímke je jeden z podozrivých z lúpežného prepadnutia muža vo Zvolene. Zobraziť galériu (2)
Na snímke je jeden z podozrivých z lúpežného prepadnutia muža vo Zvolene. (Zdroj: FB/Polícia SR)

ZVOLEN – Život 51-ročného muža zo Zvolena vyhasol krátko po tom, čo ho v jeho domovine lúpežne prepadli a fyzicky napadli dvaja muži. Incident sa stal v noci na sobotu. Polícia začala vo veci okamžite konať a obe podozrivé osoby zadržala.

Muži zákona na svojej sociálnej sieti Facebook informovali, že včera krátko pred polnocou prijali oznámenie k lúpežnému prepadnutiu muža. Obeťou sa stal 51-ročný Zvolenčan, ktorého mali olúpiť a fyzicky napadnúť dvaja muži na ulici A. Hlinku vo Zvolene. Podľa polície mali poškodenému strhnúť z pleca kapsičku. Žiaľ, Zvolenčan krátko po útoku zomrel.

Na snímke je jeden z podozrivých z lúpežného prepadnutia muža vo Zvolene. 

Na snímke je jeden
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Polícia začala vo veci okamžite konať. „Rýchla operatívna práca priviedla našich kolegov na stopu dvom osobám zo Zvolena, pričom s najväčšou pravdepodobnosťou ide o podozrivé osoby. Obidve osoby boli zadržané,“ informovali zástupcovia zákona s tým, že začali trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže s následkom smrti.

Na určenie bezprostrednej príčiny smrti 51-ročného muža bola nariadená súdna pitva. Keďže polícia aktuálne vo veci vykonáva procesné úkony, k prípadu neposkytuje akékoľvek podrobnejšie informácie.

Viac o téme: LupičiZvolenPrepadSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu