Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Polícia prezradila detaily rodinnej tragédie v Žiline: Toto sa dialo v dome hrôzy

Ilustračná foto.
Ilustračná foto. (Zdroj: SITA/Polícia SR)

ŽILINA - V utorok zasiahla Slovensko tragická správa. V rodinnom dome v Žiline našla polícia bezvládne telá manželov Kataríny (†45) a Jaroslava (†46). Čo presne sa stalo, bolo aj pre okolie páru veľkou záhadou, polícia však zverejnila nové skutočnosti.

Dvojicu mal objaviť ich príbuzný, polícia potom vzala citlivý prípad do svojich rúk. O tragédii, ktorá sa odohrala v mestskej časti Žilina-Trnové, informovali policajné zložky ešte v utorok predpoludním na sociálnej sieti. Spočiatku však o podrobnostiach mlčali.

Rodinná tragédia v Žiline: V dome našli mŕtvych manželov Katarínu (†45) a Jaroslava (†46)

"V súčasnej dobe na mieste vykonávame prvotné procesné úkony. Za účelom zistenia presnej príčiny smrti osôb bude nariadená pitva," uviedol vtedy stručne žilinský policajný hovorca Radko Moravčík. Práve na základe predbežnej správy z pitvy nebohých sa napokon ukázalo, že smrť 46-ročného Jaroslava nemá na svedomí nik cudzí. Podľa medializovaných informácií sa mal muž obesiť. Jeho manželke však na druhý svet niekto pomohol. Katarínu totiž podľa polície uškrtili.

"V súvislosti s nebohým 46-ročným mužom prebieha vyšetrovanie vo veci prečinu usmrtenia a v súvislosti s nebohou prebieha vyšetrovanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," doplnil R. Moravčík. Polícia aj naďalej na prípade pracuje. "Z uvedeného dôvodu nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie až do skončenia vyšetrovania," dodal hovorca.

Viac o téme: VraždaSamovraždaManželiaŽilina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu