Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Polícia žiada o pomoc: Pomôžte nájsť Katarínu, Teréziu a Annu na FOTO, sú nezvestné

Polícia pátra Zobraziť galériu (4)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestnej 27-ročnej Kataríne Sumanovej z Prievidze. Ako informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, v pondelok 3. septembra odišla okolo 20:00 z domu a odvtedy sa neozvala.

Hľadaná je asi 162 cm vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči a dlhé čierne rovné vlasy. Naposledy mala oblečenú čiernu koženkovú sukňu pod kolená, čiernu koženkovú bundu do pása na zips, hnedé sandále, slnečné okuliare s hnedým rámom a čiernu kabelku. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na linke 158, prípadne na najbližšom policajnom útvare.

Polícia žiada o pomoc aj pri pátraní po 42-ročnej žene z Čeboviec. Terézia Györgyová odišla vo štvrtok ráno na autobus do Veľkého Krtíša a odvtedy sa neozvala. Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, hľadaná je 160 cm vysoká, štíhlej postavy, má modré oči, svetlé vlasy po plecia. Má piercing v pupku a na ľavej strane nosa. Má bledé oblečenie a tmavozelenú kabelku. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť, je možné oznámiť na linke 158.

Teréziu vypátrali. Ako informovala Kováčiková, ženu našli živú a zdravú, no mierne dezorientovanú. 

Terézia Györgyová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ Banská Bystrica)

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 58-ročnej Annej Borákovej z Handlovej. Ako agentúru SITA informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, 1. septembra večer odišla z domu a odvtedy sa neozvala. Hľadaná je asi 160 cm vysoká, chudej postavy, má hnedé oči a krátke čierne vlnité vlasy. Naposledy mala oblečené červené tričko, oranžovoružový kabát, čierne nohavice, obuté mala čierne členkové čižmy a so sebou mala oranžovohnedý textilný ruksak. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na linke 158.

Anna Boráková
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

Viac o téme: PátranieKatarána Sumanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu