Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovská tragédia v Trstenej: FOTO Vodič na Audi vrazil do auta s tromi deťmi, chlapček (†9) zomrel

Pri nehode zomrel 9-ročný chlapček Zobraziť galériu (3)
Pri nehode zomrel 9-ročný chlapček (Zdroj: polícia)

TRSTENÁ – Vodič na Audi vrazil vo vysokej rýchlosti do auta, v ktorom boli tri deti. Tragédia sa stala v stredu vo večerných hodinách. Deväťročného chlapčeka sa, bohužiaľ, nepodarilo oživiť a na mieste tragédie zomrel.

Rodina s troma deťmi sa viezla v aute, keď do nich vo vysokej rýchlosti napálilo Audi S5. 9-ročné dieťa neprežilo, ďalšie previezli do nemocnice a pravdepodobne podstúpi operáciu. Informuje o tom portál tvnoviny.sk.

Obrovská tragédia v Trstenej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

"Na základe doteraz vykonaného šetrenia bolo zistené, že 21-ročný vodič z Tvrdošína viedol osobné motorové vozidlo Audi S5 v smere na Tvrdošín. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s oproti idúcim motorovým vozidlom Volkswagen Golf, ktoré viedol 46-ročný vodič tiež z Tvrdošína," informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Deväťročný chlapček utrpel pri nehode zranenia, ktorým na mieste podľahol a 6-ročné dievča bolo prevezené do nemocnice s ťaźkými zraneniami. 

"Predbežne ľahké zranenia utrpeli obaja vodiči a dvaja spolujazdci z vozidla Volkswagen. Alkohol u vodičov vykonanými dychovými skúškami zistený nebol. Vodičovi vozidla Audi policajti na mieste zadržali vodičský preukaz," dodal Moravčík. 

Dieťa sa už nepodarilo zachrániť

„Nehoda si vyžiadala život maloletej osoby, záchranári sa ju desiatky minút pokúšali oživiť, žiaľ bezúspešne. Zranili sa ďalej štyri osoby, ktoré boli po ošetrení prevezené do nemocníc v Trstenej. Jedna osoba bola ošetrená na mieste s reakciou na ťažký stres a nebol potrebný jej prevoz do nemocnice,“ informovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

Obrovská tragédia v Trstenej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Deti mali sedieť v zadnej časti vozidla a boli riadne pripútané. Auto išlo predpísanou rýchlosťou. 

V súvislosti s touto tragickou dopravnou nehodou bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Cesta bola z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. Policajti cestnú premávku usmerňovali a odkláňali po náhradných trasách.

Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: NehodaSmrťAutonehodaTrstená
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu