Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nočný útok v Bratislave: Z dobitia Filipínca na Obchodnej ulici je obvinený Juraj

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: gettyimages)

BRATISLAVA - V prípade dobitého Filipínca, ktorý skončil v noci na sobotu v nemocnici, nastal posun. Z ublíženia na zdraví polícia obvinila 28-ročného Juraja z dunajskostredského okresu.

Incident sa strhol na Obchodnej ulici v B ratislave. nevedno, čo bolo dôvodom potýčky, známe je len to, že 36-ročný Filipínčan skončil v kaluži krvi. Po útoku sa k nemu zhŕkla skupinka ľudí, následne dorazila polícia a záchranka. 

Na základe opisu muži zákona dolapili podozrivého a posadili ho do cely policajného zaistenia. "V uvedenom prípade bolo vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva Policajného zboru vznesené na základe zabezpečenej dôkaznej situácie obvinenie 28-ročnému Jurajovi H. z okresu Dunajská Streda zo zločinu ublíženia na zdraví v súbehu a prečinom výtržníctva," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff s tým, že vyšetrovateľom spracoval podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvineného. 


Prečítajte si aj: Nočná dráma v Bratislave: V centre mesta dokopali cudzinca, je v umelom spánku


Cudzinec skončil v bratislavskej nemocnici v kritickom stave, je v umelom spánku. Podľa našich informácií mal mať rozsiahle krvácanie do mozgu.  

 

 

 

Viac o téme: NapadnutieObchodná ulicaFilipínec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu