Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Lúpežné prepadnutie v obchodnom centre v Bratislave: Páchateľ sa vyhrážal zabitím

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje prípad lúpežného prepadnutia stávkovej kancelárie v obchodnom centre na Metodovej ulici, ku ktorému došlo v piatok (26.2.) v čase krátko po 21.00 h. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

"Podľa doterajších informácií neznámy páchateľ maskovaný kuklou vošiel do priestorov stávkovej kancelárie, kde sa v tom čase nenachádzal žiaden zákazník. Zamestnancovi uviedol, že má zbraň a že ide o lúpežné prepadnutie. Medzi zamestnancom a doposiaľ neznámym páchateľom došlo k fyzickému zápasu, počas ktorého sa neznámy páchateľ vyhrážal zamestnancovi zabitím zbraňou. Následkom zápasu došlo k poraneniu neznámeho páchateľa v oblasti oka," uviedla Mihalíková.

Podľa jej slov bezprostredne po zápase vybehol poškodený z predajne privolať pomoc a neznámy páchateľ ušiel smerom k podchodu na Trnavskej ulici. Lúpežným prepadnutím nebola spôsobená žiadna škoda.

Podľa informácií polície v prípade páchateľa má ísť o muža vysokého približne 180 cm, vo veku približne od 30 do 35 rokov, ktorý mal oblečené tmavé rifle, maskáčovú bundu, na hlave kuklu a na rukách čierne rukavice.

"Akékoľvek informácie k totožnosti páchateľa a k jeho súčasnému pohybu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Mihalíková.

Viac o téme: PrepadnutieBratislavaMetodová ulica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu