Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poníženie žien narastá do obludných rozmerov: Útoky fantóma s výkalmi pribúdajú, ďalšie svedectvá

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

BRATISLAVA - Desivé útoky fantóma, ktorý útočí výkalmi v uliciach Bratislavy, sa množia. Prinášame vám ďalšie svedectvá mladých žien, ktoré sa nám ozvali v reakcii na zverejnené články o záhadnom fantómovi, ktorý nechutne vyčíňa. Kvôli citlivosti prípadu aj tentokrát ich identity nezverejníme.

Podľa výpovedí napadnutých žien, útoky vyzerajú podobne, majú takmer rovnaký scenár. Aj napriek medializácii sa kompetentným zatiaľ nedarí páchateľa chytiť. Pribúdajú nové svedectvá o nechutných prípadoch.

1. "Aj mne sa tento piatok 30. októbra okolo polnoci stala podobná vec. Išli sme s kamarátkou popri hlavnej ceste medzi Blumentálom a STU stavebnou fakultou smerom na Obchodnú. Zrazu prešiel popri nás nejaký muž vysoký 180 cm, mohol mať okolo 25- 30 rokov v čiernej mikine s kapucňou na hlave," začala sa svojím opisom čitateľka a pokračovala: "Zrazu ma chytil a vylial mi fľašu plnú ešte teplého moču na hlavu a ušiel. Za tých 5 sekúnd sme si nestihli s kamarátkou nič všimnúť, boli sme prekvapené." Svoju nepríjemnú skúsenosť ohlásili na polícii. "Keď som to bola ohlásiť na druhý deň na polícii, o predošlých prípadoch ani nevedeli, dokonca nevedeli, kde je Blumentál. Povedala som im, že pri neďalekom podniku by mohli byť kamery. Som zvedavá, či polícia niečo zistí. Čitateľka ďalej doplnila, že patrí ku šťastnejším ženám, ktoré "ostali" len omočené.

 2. "Túto nedeľu 1. novembra som bola v čase o 17:20 na zastávke Botanická, smer Karlovka. Rozoberala som so známou tzv. hovn*mana, ju totiž napadol na Botanickej. Išla som do kostola, ale kedže už bola tma, dala som si pozor," uviedla nám ďalšia čitateľka a pokračovala: "Čuduj sa svete, bol tam. Muž okolo 35 rokov, čierne nohavice, tmavošedá mikina, čierna hrubá vesta, čierna čiapka. Hneď mi prišiel podozrivý a šmátral v tých širokých nohaviciach. Napadlo mi, že tam ma výkaly. Prešla som asi na tri metre od neho a tie výkaly som aj zacítila. Domnievam sa, že ma nenapadol len preto, lebo sa bál, že sa ubránim." Na prekvapenie, čitateľka spomenula aj svoju kamarátku, ktorú údajne fantóm napadol tiež: "Keď prišla električka, čakala som, nech nastúpi prvý, lebo známu napadol pri vstupe odzadu a zhodil ju až na zem, keď jej vtieral do tváre exkrementy." Žena povedala, že z električky vystúpila na zastávke Nad lúčkami. "Šiel za mnou. Hore po schodoch som utekala ako bláznivá, aby som sa mu vyhla. Prenasledoval ma. Skryla som sa do jedného vchodu na Ulicil J. Stanislava. Zastal pri kontajneroch, vykonal veľkú potrebu a šiel ďalej. Hneď som vedela, že to je on. Potvrdzujem, vyhľadáva tmavovlásky," povedala čitateľka.  


Prečítajte si aj:

Nechutné útoky v Bratislave sa množia: Páchateľ útočí s výkalmi prevažne na tento typ žien

Výsmech bratislavskej polícii: Medzi ženami sa šíri strach, hovn*man opäť útočil, už 12-ty krát!


3. "Na polícii som nič nenahlásila, lebo som chcela na nepríjemné stretnutie rýchlo zabudnúť. Keď čítam, čo všetko sa tu deje, píšem aspoň vám," začína s opisom svojej nepríjemnej skúsenosti naša ďalšia čitateľka. Podľa jej slov sa stretnutie stalo na zastávke Blumentál, po pol desiatej večer ešte 27. júla. "Šla som z práce a na danej zastávke som prestupovala. Čakala som tri minúty, preto som sa posadila a vytiahla telefón. Všimla som si, ako ku zastávke pristúpil pán v šiltovke," opísala čitateľka a doplnila, že po prvotnom obzeraní sa vošiel muž k nej na zastávku. "Vzala som dáždnik a vtom stál milimeter od mojej tváre a začal na mňa močiť. Rýchlo som vstala a dážnikom ho párkrát buchla a potom začala utekať. Po pár metroch som sa otočila, či nejde za mnou, ale utekal na druhú stranu a stále sa obzeral, čo robím." Žena uviedla, že moč mala v ústach, na vlasoch a v uchu. "V práci mi vraveli, nech to nahlásim, že je tam kamera, ale bolo mi to nepríjemné," uzavrela čitateľka.  

4. "My sme sa so sestrou tiež stali obeťami hovn*mana. Stalo sa to v júli okolo piatej na Tomášikovej ulici pri parku a križovatke. Skočil na nás zozadu. Mne natrel výkaly pod šaty do rozkroku a sestre po tvári a krku," opísala nechutnú situáciu ďalšia žena. "Vôbec nič nepovedal, mal tvár bez výrazu a potom pokojne utekal preč. Kým sme sa spamatali, čo sa stalo, bol fuč a výkaly všade," doplnila čiateľka s tým, že páchateľ bol vysoký približne 175 cm, mal tmavé vlasy a štíhlu postavu. 

5. "V noci zo 4. na 5. septembra som sa vracala domov popred ministerstvo financií, kde som si všimla mladíka v svetlej mikine a kraťasoch, ako ide za mnou. Zrýchlil, chytil ma zozadu za prsia, buchla som ho do hrude a zakričala. On bez akéhokoľvek výrazu tváre ma ešte viac stlačil, v momente pustil a rýchlo odišiel smerom k trhovisku," napísala nám iná žena. "Našťastie, na sebe som nemala žiadne telesné výlučky, no zavolala som políciu. Na stanici, kde sme šli spísať trestné oznámenie, už sedeli dve mladé ženy, ktoré asi dve hodiny predo mnou zažili útok na Námestí SNP," doplnila čitateľka s tvrdením, že podľa popisu to bol ten istý muž, čo napadol aj ju.

Polícia na prípade pracuje

Celkovo sme informovali o 18-tich nechutných prípadoch. Polícia potvrdila sedem útokov. "Prvý takýto prípad sme v Bratislave zaznamenali v mesiaci jún 2015, od uvedeného času až doposiaľ evidujeme celkovo 7 takýchto oznámení, všetky sa mali stať na území Bratislavy," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová a doplnila, že skutkami sa polícia intenzívne zaoberá a vykonáva všetky potrené úkony smerujúce k zisteniu a zadržaniu páchateľa. "Vzhľadom na štádium konania, ako aj z taktického hľadiska bližšie informácie k jednotlivých skutkom a miestam ich spáchania verejnosti nie je možné v súčasnosti poskytnúť," dodala.

V prípade, ak sa niekto stane obeťou takéhoto konania, alebo sa stane svedkom útoku, nech okamžite kontaktuje políciu na bezplatnom čísle 158.

Podľa čitateliek páchateľ na nich útočil vtedy

1. 4. máj, o 17.45 hodine na Svrčej ulici č.6

2.  máj, okolo 16.00 hodiny na Riazanskej ulici

3. júl, Stropkovská ulica, Ružinov

4.  koniec júla, o 20.30 hodine na Radlinského ulici pri Račianskom mýte

5.  august, o 20.30 hodine pri FTVŠ

6.  august, okolo 19.00 hodiny na Jégého ulici

7.  12. september, o polnoci na Záhradníckej ulici pri zastávke Kvačalova

8.  september, zastávka pri Blumentáli

9.  september, zastávka Vinohrady

10.  október, okolo polnoci, prechod pri zastávke Vazovova

11. 24. október, Šancova ulica pri požičovni Oscar DVD

12. 27. októbra, o 21.30 hodine, zastávka Biely kríž

13. 30. október, po 21.00 hodine, Šancova ulica

Popis páchateľa

Podľa opisov napadnutých žien je jasné, že psychopat vyčíňa v uliciach hlavného mesta už niekoľko mesiacov. Je približne 175 až 180 cm vysoký, vo veku okolo 30 až 35 rokov. Má normálnu postavu, okrúhlu tvár a krátke vlasy. Na tvári môže mať stopy po škrabancoch. Väčšinou nosí mikinu s kapucňou alebo šiltovku. Pohybuje sa bez slov.

 

Viac o téme: FantómVýkalyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu