Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Útok zbesilých zlodejov na východe: Viliama dva dni bili v jeho dome!

Zbitý Viliam Zobraziť galériu (4)
Zbitý Viliam (Zdroj: foto: tv joj)

MNÍŠEK NAD HNILCOM – Dôchodcovia, no nie len oni, sa obávajú neprispôsobivých občanov. Po zotmení zo strachu dokonca obyvatelia v okrese Gelnica nevychádzajú ani na ulicu. Vyčíňajú tam totiž agresívni bitkári, ktorým nestojí nič v ceste. Na východe Slovenska dva dni vo vlastnom dome neznámi traja muži brutálne bili a terorizovali dôchodcu. Starčeka agresori vydierali a nútili ho, aby im dal peniaze. Dráma sa takmer skončila Viliamovou smrťou, zachránil ho nič netušiaci sused.

Viliam ešte v piatok večer išiel do svojho obľúbeného miestneho pohostinstva. Podľa jeho slov si ho tam násilníci museli všimnúť a po odchode z podniku ho sledovali. V jeho dome sa potom odohrala brutálna dráma. Násilníci Viliama bili, vydierali ho, kradli mu zariadenie domu a peniaze. Nehybného a dobitého ho našiel až sused a príbuzný. "Rómovia ho vraj v noci napadli, som mu povedal, že má zavolať políciu a vraj mu aj telefón zobrali," povedal pre TV Joj Viliamov sused.

Viliamov sused - záchranca
Zobraziť galériu (4)
Viliamov sused - záchranca  (Zdroj: foto: tv joj)

Trio kumpánov takto bezhlavo a z nevysvetliteľných dôvodov týralo bezbranného dôchodcu dva dni. "Ja som rád, že som to prežil," hovorí Viliam. Útočníci sa k nemu správali mimoriadne zákerne.

Podľa medializovaných informácií, brutálni útočníci sa do starčekovho domu dostali pravdepodobne vo chvíli, keď zatváral dvere a dnu ho jednoducho vtlačili. "Oni ma bili polhodinu hlava-nehlava," opisuje desivé zážitky Viliam.

Viliam na nemocničnom lôžku
Zobraziť galériu (4)
Viliam na nemocničnom lôžku  (Zdroj: foto: tv joj)

Polícia už na prípade intenzívne pracuje, no agresívnych útočníkov ešte nezadržala. Miestni obyvatelia sa obávajú po zotmení vychádzať na ulicu, podľa nich sú podobné útoky na dennom poriadku. Našťastie Viliam brutálnu bitku prežil, no zo zranení sa bude v nemocnici liečiť minimálne dva týždne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu