Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Útoky Rómov sa stupňujú: V spišskej krčme mlátili ľudí bejzbalkami!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/SPIŠSKÁ BELÁ – Brutálny útok Rómov zažili včera zákazníci krčmy Srdiečko v Spišskej Belej. Nepríčetní bitkári začali zákazníkov tĺcť drevenými bejzbalovými pálkami hlava nehlava. Traja muži po incidente skončili v nemocnici.

Ozval sa nám čitateľ, ktorý tvrdí, že útočníkmi boli Rómovia z osady, ktorí bejzbalovými pálkami zdemolovali celú krčmu a zranili niekoľkých ľudí. Nevinní zákazníci, ktorí boli svedkami brutálnej bitky, postávali po útoku pred pohostinstvom a do reči im nebolo. Rómski agresori sa im to totiž mali vyhrážať.

Podľa Tv Joj mala skupinka výtržníkov z miesta ujsť, no policajtom sa ich ešte v tú noc podarilo zadržať a skončili v putách. Nešťastníci, ktorí po krvavej bitke skončili v nemocnici, mali okrem iných poranení aj tržné rany na hlave. Je teda zrejmé, že vandali mierili svoje údery na hlavy vystrašených štamgastov.

Útok zrejme vyprovokoval zákazník Srdiečka, ktorý sa priznal, že jedného z osadníkov z Rakús provokoval. Ten potom zavolal svoj bitkársky gang a v krčme začalo peklo. Privolaní Rómovia prišli do krčmy autami, pričom v jednom z nich polícia našla drevenú násadu na lopatu, ktorou zrejme skupinka útočila. Po ataku skončila rómska banda v rukách polície a trest za vyčíňanie v krčme ich pravdepodobne neminie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu