Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Internet šalie: Tom Brady vraj po rozchode s Gisele Bündchen zbalil... Wau! Túto nádhernú SLOVENKU

Tom Brady a Veronika Rajek Zobraziť galériu (2)
Tom Brady a Veronika Rajek (Zdroj: SITA a Instagram)

LOS ANGELES - Slovenky sú krásne ženy! A modelka Veronika Rajek (26) je toho rozhodne dôkazom. Zahraničné médiá aktuálne vo veľkom špekulujú, že blondínka svojím sexepílom očarila aj slávneho športovca. A to hráča amerického futbalu - Toma Bradyho (45), ktorému nedávno skrachovalo 13-ročné manželstvo so slávnou modelkou Gisele Bündchen (42).

Modelka Gisele Bündchen a športovec Tom Brady na rok 2022 nebudú spomínať v najlepšom. Po tom, čo 13 rokov tvorili jeden z najkrajších párov šoubiznisu, sa ich manželstvo začalo otriasať v základoch. Krízu sa im prekonať nepodarilo a nedávno svetu oznámili, že spoločne dospeli k tomu, že najlepším riešením pre nich bude rozvod. 

Hoci by sa dalo predpokladať, že ani jeden z nich sa do nového vzťahu nebude hrnúť, zahraničné médiá sa aj tak celkom intenzívne zaujímajú o ich milostný život. Gisele spájajú s jej trénerom jiu-jitsu - Joaquim Valente. Nuž a novú známosť "našli" aj Tomovi. Ako informuje napríklad portál sportskeeda.com, toho mala očariť krásna modelka menom Veronika Rajek, ktorá pochádza zo Slovenska.

Tieto špekulácie zrejme umocnil príspevok, ktorý sexi blondinka zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Tam totiž pridala fotku, na ktorej je oblečená v jeho drese. „Videla som LEGENDU. A ak sa ma niekto znovu opýta, či milujem Bradyho, tak áno, milujem ho. Ukážte mi niekoho, kto nie. Aj jeho hejteri ho milujú,” napísala kráska a Toma v príspevku označila a pridala aj výstižné srdiečka. 

Veronika je vášnivou fanúšičkou amerického futbalu, čo je v prípade vzťahu s Bradym tiež veľké plus. Jedným z dôvodov, prečo mu manželstvo stroskotalo, malo byť to, že hoci ohlásil koniec kariéry, tak sa napokon rozhodol v nej pokračovať. 

Viac o téme: Gisele BündchenTom BradyVeronika Rajek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu