Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Súd nemal žiadne zľutovanie: Herec dostal ZA VRAŽDU MATKY DOŽIVOTIE!

Ryan Grantham v seriáli Riverdale Zobraziť galériu (3)
Ryan Grantham v seriáli Riverdale (Zdroj: The CW Television Network)

VANCOUVER - Súdny proces, ktorý šokoval celú Kanadu, je na konci. V roku 2020 dnes už 24-ročný herec Ryan Grantham brutálnym spôsobom zastrelil svoju vlastnú matku. Včera mladík spoznal trest, ktorý ho poslal za mreže do konca jeho života.

Grantham sa zviditeľnil vo viacerých filmoch a seriáloch, medzi ktoré patria napríklad Koniec sveta na Vianoce, Marley a ja: Keď bol ešte šteňa alebo Riverdale. O jeho ohavnom čine sme vás na Topkách informoval ešte počas leta.

Najvyšší súd v Britskej Kolumbii rozhodol o jeho vine už v marci. Vtedy dal súd za pravdu prokurátorovi, ktorý herca obvinil z toho, že 31. marca 2020 zastrelil svoju matku v ich dome. Grantham mal vtedy psychické problémy a chcel zastreliť seba alebo niekoho iného.

Po tom, ako si odpyká 14 rokov zo svojho doživotného trestu, bude môcť požiadať o podmienečné prepustenie. Rovnako dostal doživotný zákaz vlastniť akúkoľvek zbraň. Oba tieto rozsudky sú právoplatné.

Ryan Grantham vo filme Svet podľa Redwooda
Zobraziť galériu (3)
Ryan Grantham vo filme Svet podľa Redwooda  (Zdroj: Storylab Productions)

Pre magazín E! News sa k rozsudku vyjadril aj hercov advokát. „Odkedy môjho klienta zatkli, pracoval veľmi tvrdo na tom, aby svoj život zmenil. Bola mu poskytnutá psychologická pomoc. Veľmi ho trápi, čo urobil. Dúfa, že bude schopný venovať zvyšok jeho života náprave tohto skutku," povedal právny zástupca.

Viac o téme: Ryan Grantham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu