Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

ŠOKUJÚCI prípad Rickyho Martina je na konci: SÚD ROZHODOL! Pôjde spevák ZA MREŽE?

Ricky Martin Zobraziť galériu (2)
Ricky Martin (Zdroj: SITA)

DORADO - Po turbulentnom období, počas ktorého čelil závažným obvineniam, si môže konečne vydýchnuť. Portorický spevák Ricky Martin (50) dostal dočasný zákaz priblíženia k svojmu vlastnému synovcovi. Ten tvrdil, že mal s hudobníkom romantický vzťah, ktorý vyvrcholil napadnutím. Súd však rozhodnutie nepredĺžil, pretože Dennis (21) svoje obvinenia stiahol.

Na začiatku mesiaca sme vás inforomovali o šokujúcich obvineniach, ktorým čelí Ricky Martin. Minulý týždeň hudobník ohľadom celej situácie vypovedal na súde. Všetko ale vyvrcholilo tým, že jeho synovec Dennis Yadiel Sanchez svoju žalobu stiahol. Sudca následne zákaz priblíženia nepredĺžil.

K rozhodnutiu súdu sa najskôr vyjadrili právnici hudobníka. „Tak ako sme predpokladali, dočasný zákaz priblíženia nebol predĺžený. Žalobca potvrdil súdu, že stiahnutie žaloby bolo jeho rozhodnutím a nikto ho k tomu nedonútil," povedali zástupcovia Rickyho.

„Boli to len ničím nepodložené a falošné obvinenia osoby, ktorá má psychické problémy. Sme veľmi radi, že sa náš klient dočkal spravodlivosti a môže sa pohnúť v jeho živote a kariére ďalej," doplnil jeho tím vo vyhlásení, ktoré spevák zdieľal na svojom Twitteri.

Samotný herec sa k celej situácii vyjadril pre TMZ„Dnes stojím pred kamerami, pretože cítim potrebu sa k celej veci vyjadriť. Dva týždne som nemohol hovoriť kvôli prebiehajúcemu vyšetrovaniu. Vďaka bohu sa potvrdilo, že obvinenia boli nepravdivé. Bolo to veľmi bolestivé a devastačné pre celú moju rodinu, priateľov a aj pre mňa. Nikomu neželám zažiť niečo podobné," povedal umelec.

„Teraz je pre mňa najdôležitejšie, aby som sa z celej situácie spamätal. Urobím to prostredníctvom hudby. Neviem sa dočkať, keď budem opäť na pódiu. Ďalej sa chcem poďakovať všetkým mojím priateľom a fanúšikom, že mi po celý čas verili. A k osobe, ktorá ma obvinila z týchto nezmyslov... Želám mu len to dobré. Verím, že dostane pomoc, ktorú potrebuje a bude môcť začať nový život plný lásky a šťastia. Rovnako dúfam, že už nikdy podobným spôsobom nikomu neublíži," uzavrel Ricky.

Ricky Martin
Zobraziť galériu (2)
Ricky Martin  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ricky Martin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu