Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Plastikami zohavená Mačacia žena (81) je všetkým NA SMIECH: Och, prečo TOTO robí?!

Jocelyne Wildenstein Zobraziť galériu (2)
Jocelyne Wildenstein (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Túžba po kráse dokáže niekedy napáchať poriadne škody! Príkladom je aj Jocelyne Wildenstein (81), verejnosti známa aj pod prezývkou Mačacia žena, ktorá svojou plastikami zohavenou tvárou príliš neohúri. Avšak, keď zavítate na jej instagramový profil...

...vyskočí tam na vás bezchybná krásavica! Jocelyne Wildenstein totiž zdá sa objavila čaro retuše, rôznych grafických úprav a skrášľujúcich filtrov. Na jej oficiálnom Instagramovom profile by ste len márne hľadali reálne fotografie a skutočnú podobu tejto slávnej ženy. 

Známa blondínka pri najnovšom príspevku avizuje, že sa už teší a chystá na módnu šou značky Balenciaga, ktorá sa koná v rámci prebiehajúceho fashion week-u. Jocelyne má na Instagrame zhruba 209-tisíc followerov a niektorí z nich ju za toto vylepšovanie sa otvorene kritizujú. „Nechápem, prečo toto robíš. Je to smiešne. Veď všetci dobre vieme, ako v skutočnosti vyzeráš,” znie jedna z mnohých kritických reakcií. 

Rodáčka zo Švajčiarska, ktorá bola v minulosti spájaná s viacerými režisérmi, začala svoj prerod na Mačaciu ženu v čase, keď sa vydala za miliardára Aleca Wildensteina. Ten sa netajil svojou záľubou v divokých šelmách. Nuž, a jeho milovaná ženička sa na jednu takú chcela premeniť. Hovorí sa, že na svoju premenu utratila dokopy viac ako 4 milióny dollárov. Ona sama paradoxne tvrdí, že za svojho vzhľad vďačí švajčiarskému pôvodu a prírode. 

Mačacia žena Jocelyne Wildenstein so svojou kamarátkou Amandou Lepore.
Zobraziť galériu (2)
Mačacia žena Jocelyne Wildenstein so svojou kamarátkou Amandou Lepore.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jocelyne Wildenstein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu