Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna herečka po vzore svojej dcéry (18): Už sa na STRÁNKE PRE DOSPELÝCH predáva aj ona!

Denise Richards si vytvorila profil na stránke pre dospelých. Zobraziť galériu (6)
Denise Richards si vytvorila profil na stránke pre dospelých. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Minulý týždeň sme na Topkách informovali, že dcéra búrlivého Charlie Sheena (56) - Sami (18) sa predáva na stránke pre dospelých. Vyvolala tým rozruch po celom svete a pohoršenie neskrýval ani jej slávny otec. Lenže tým to neskončilo... Teraz sa už na spomínanom portáli predáva aj jeho ex Denise Richards (51)!

Len pred týždňom svet obletela správa, že staršia dcéra herca Charlieho Sheena a herečky Denise Richards, Sami, si vytvorila profil na OnlyFans a predáva tam svoje pikantné fotky. Rozrušila tým nielen verejnosť, ale aj svojho slávneho otca. „Nepodporujem to! Ale keďže tomu nemôžem zabrániť, povedal som jej, nech to robí s eleganciou a kreativitou,“ povedal pre E! News Charlie. 

Vo vyjadrení tiež obvinil svoju bývalú manželku Denise Richards, že je to jej chyba. „Má 18 rokov a býva s mamou. Toto by sa pod mojou strechou nestalo,“ dodal. Známa herečka na tieto slová okamžite zareagovala s tým, že dcéra je dospelá a jej rozhodnutie nemá nič spoločné s tým, v koho dome žije. Dokonca jej verejne vyjadrila podporu. 

No a netrvalo dlho a Denise Richards sa svojou kontroverznou dcérou zjavne nechala inšpirovať. A možno si len chcela privyrobiť. Aktuálne totiž vzbudila rozruch tým, že si na stránke pre dospelých vytvorila profil aj ona. 

„Kiežby som mala sebavedomie, aké má moja 18-ročná dcéra. Nemám právo ju súdiť, sama toho mám na rováši viac než dosť a jej otec rovnako. Nemyslím, že je zlé kontrolovať, kto čo uvidí a dostávať za to zaplatené. Naozaj niekto chce platiť za moje fotky v bikinách? V mojom veku? Boh mu žehnaj,“ vyjadrila sa herečka. 

Denise Richards sa tiež začala predávať na stránke OnlyFans.
Zobraziť galériu (6)
Denise Richards sa tiež začala predávať na stránke OnlyFans.  (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Denise Richards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu