Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

TRAGÉDIA v rodine súťažiacej z cukrárskej šou: POŽIAR domu a SMRŤ!

Anna Klápšťová Zobraziť galériu (3)
Anna Klápšťová (Zdroj: ČT)

PRAHA - Prežívajú náročné chvíle! Reč je o rodine Anny Klápšťovej (23), ktorá bola finalistkou úspešnej cukrárskej šou Peče celá země. Počas víkendu totiž v ich dome vypukol požiar. Zábery z miesta nešťastia vháňajú slzy do očí.

Šou Pečie celé Slovensko, ktorú vysielala RTVS, sa medzi divákmi stretla s úspechom. Rovnaký projekt zaradila na svoje obrazovky u našich západných susedov aj Česká televízia. Účastníčkou súťaže bola aj Anna Klápštová, ktorá otvorene hovorila o tom, že zhruba 5 rokov bojuje s anorexiou. Ten, kto sa s nejakým spôsobom s poruchami príjmu potravy stretol, vie, že tento boj nie je vôbec jednoduchý...

Talentovanú cukrárku však v uplynulých dňoch postihlo ďalšie veľké nešťastie. Rodinný dom, v ktorom žije so svojimi najbližšími, totiž v sobotu zachvátili plamene.  Podľa informácií, ktoré sa objavili na sociálnej sieti Facebook, v čase požiaru boli v dome aj dva psy. Jedného z nich sa, žiaľ, zachrániť nepodarilo.

Ako informuje blesk.cz, rodine zasiahnutej touto tragédiou podali pomocnú ruku obyvatelia obce i vedľajšej dediny. Pomáhali nielen s odstraňovaním škôd a čistením. „Svet nie je taký zlý, ako by sa mohlo pri sledovaní televíznych obrazoviek zdať. Veľmi ďakujeme,” uviedol na margo pomoci starosta obce Lišný, v ktorej ku tragédii došlo. 

Cukrárku Aničku sa rozhodla podporiť aj jej kolegyňa zo šou, ktorá prostredníctvom sociálnych sietí zorganizovala finančnú zbierku. 

Viac o téme: Peče celá zeměAnna Klápšťová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu