Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalá česká moderátorka zúri: SME ROZÍDENÍ a... Manžel klame!

Jana Adamcová a Jiří Adamec Zobraziť galériu (6)
Jana Adamcová a Jiří Adamec (Zdroj: Marek Patek / CNC / Profimedia)

PRAHA - Bardejovčanka Jana Nováková sa uchytila u našich českých susedov ako moderátorka, aktuálne je hovorkyňou vlády. Ale už pod menom Adamcová, hoci s manželom, režisérom Jiřím Adamcom, už nežije. Ten síce tvrdí opak, no brunetka ho označuje za klamára.

O kríze v manželstve Adamcových sa v českých médiách písalo už dávnejšie. Rozvod však zatiaľ neprebehol a pred pár dňami režisér prekvapil svojím vyjadrením. „Máme spoločné bývanie v Prahe na Hanspaulke, sme stále spolu,” vyhlásil pre Expres.cz. To, že na spoločenské akcie už nechodia spolu, pripisuje Janinej pracovnej vyťaženosti. 

Bývalá česká moderátorka zúri:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: ČT)

Aktuálna hovorkyňa vlády Andreja Babiša však vec vidí úplne inak. „Neviem, prečo môj muž tvrdí, že žijeme spolu,” reagovala podráždene pre Blesk. „Každý z nášho blízkeho i vzdialenejšieho okolia vie, že to tak už skoro dva roky nie je. Trvalé bydlisko ešte neznamená, že bývame v spoločnej domácnosti,” dodala. 

Ako Jana uviedla, svojho manžela si stále váži ako profesionála, ale... „Na druhej strane nechápem jeho potrebu vymýšľať si nepravdy a nepriznať veci, ktoré sa môžu v živote stať. Aj keď sú nepríjemné. Je to jedna z vecí, aké si nemôžem na chlapovi vážiť,” vyhlásila Adamcová, ktorá má s režisérom dve deti. 

Bývalá česká moderátorka zúri:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Nova)

Viac o téme: Jana AdamcováJiří Adamec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu