Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávnu speváčku nafotili vo svadobnom: Wau! Bývalí frajeri si môžu búchať hlavu o stenu

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: pixabay)

RÍM - Vyzerá úžasné! Speváčka a aktuálne už aj herečka Lady Gaga (35) má za sebou viacero vzťahov, keď ju partneri požiadali o ruku. Namiesto svadby však vždy prišiel rozchod. Bulvárnym fotografom sa ju ale v uplynulých dňoch podarilo nafotiť vo svadobných šatách. Čo na túto promi nevestu hovoríte?

Galéria: Lady Gaga

Na topkách sme vás už informovali, že Lady Gaga sa po úspechu vo filme Zrodila sa hviezda opäť postavila pred kamery. V Taliansku aktuálne nakrúca film House of Gucci, v ktorom stvárňuje Patriziu Reggiani, exmanželku Maurízia Gucciho. 


Hviezdna speváčka v mini šatách: Zohla sa a...


Bulvárnym fotografom sa už viackrát podarilo dostať na pľac, a tak majú nedočkavci možnosť vidieť, ako bude speváčka v tejto úlohe vyzerať. V uplynulých dňoch sa nakrúcali scény zachytávajúce svadbu dvojice. A fanúšikovia vďaka tomu majú možnosť vidieť, ako by Lady Gaga ako nevesta vyzerala. 

A nielen oni, ale aj bývalí frajeri slávnej speváčky, ktorým pri pohľade na ňu v bielych šatách a so závojom na hlave príde možno aj ľúto. Ktovie, či umelkyňu dostane pred oltár jej aktuálny partner - podnikateľ, investor a filantrop Michael Polanski. 

Lady Gaga ako nevesta.
Zobraziť galériu (9)
Lady Gaga ako nevesta.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu