Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

V októbri rozvod a dnes... Česká moderátorka je tehotná s novým frajerom!

Gabriela Koukalová Zobraziť galériu (7)
Gabriela Koukalová (Zdroj: Instagram G.K.)

PRAHA - S exmanželom sa naťahuje o majetok, na druhej strane ale zažíva najväčšie šťastie. Bývalá biatlonistka, aktuálne moderátorka Gabriela Koukalová je totiž už tehotná s novým priateľom.

Ako Gabriela Soukalová reprezentovala Českú republiku v biatlone, teraz sa divákom prihovára v šoubiznisovej relácii televízie Prima. Už v októbri sa rozviedla s manželom Petrom Koukalom, s ktorým sa však stále naťahujú o majetok. 


Známa moderátorka po rozvode: VOJNA s exmanželom… Vybielil jej účty, zmenil kódy k domu!


V októbri rozvod a
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram GK)

Aj preto vo februári, keď priznala nového priateľa Miloša, Gabriela uviedla, že ďalšej svadbe naklonená nie je. Ich životy však už napriek tomu budú navždy spojené. Čoskoro sa totiž stanú rodičmi. „Zmena práce, povolania nie je jediná novinka v mojom živote,” uviedla dnes bývalá športovkyňa v rannej relácii na CNN Prima News k otázke, čo všetko sa u nej v poslednom roku zmenilo. „Stala sa taká istá vec u nás v rodine, že čakáme taký malý prírastok,” dodala s tým, že ide o veľmi čerstvú novinku. 

V októbri rozvod a
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram G.K.)

Táto správa pritom prekvapila aj samotných budúcich rodičov. „Bola som dosť prekvapená, pretože to nebol krok, ktorý by sme nejakým spôsobom plánovali,” uviedla Koukalová, ktorá sa však potešila, pretože rodina bola vždy jej veľkým snom. A jej priateľ? „...bol ohromne dojatý,” prezradila moderátorka. 

Viac o téme: Gabriela KoukalováGabriela Soukalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu