Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najhoršia noc v živote Lady Gagy: Ozbrojený únos jej miláčikov, postrelený priateľ je vo vážnom stave!

Lady Gaga Zobraziť galériu (6)
Lady Gaga (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Americkej speváčke Lady Gaga (34) ukradli dva francúzske buldočky. K ozbrojenému prepadnutiu a krádeži došlo v stredu večer v Los Angeles. Jeden z dvojice zlodejov zaútočil na Ryana Fischera, ktorý pre popovú divu pracuje, a práve venčil jej psy. Postrelil ho, psy ukradol a z miesta činu ušiel. O krádeži informovala vo štvrtok agentúra AP.

Tridsiatnika, ktorý psy venčil, hospitalizovali so strelným zranením. Podľa vyjadrenia polície sa mu psy pokúsili ukradnúť dvaja muži, ktorí pri ňom zastali s motorovým vozidlom. Pokúsil sa ich zahnať, jeden z páchateľov naňho však vystrelil z poloautomatickej zbrane a buldočky ukradol.

Lady Gaga medzičasom ponúkla za vrátenie psov Kojiho a Gustava odmenu 500.000 dolárov, ktorú nálezcovi vyplatí "bez toho, aby sa ho čokoľvek pýtala", uviedol jej PR manažér. Na tento účel a na informácie o hľadaných psoch už celebrita zriadila aj e-mailovú adresu KojiandGustav@gmail.com.

Pri ozbrojenom prepadnutí bol prítomný aj tretí speváčkin francúzsky buldoček - sučka Asia, ktorej sa však podarilo včas utiecť. Neskôr ju našiel iný speváčkin zamestnanec, približuje agentúra AFP.

Francúzsky buldoček patrí k drahým psím plemenám, ktorého jedinci sa predávajú za tisíce dolárov. Či sa zlodeji zamerali špeciálne na psy Lady Gaga, nebolo bezprostredne zrejmé.

Popová diva sa momentálne nachádza v Ríme, kde natáča film Gucci v réžii Ridleyho Scotta. Lady Gaga v ňom stvárni Patriziu Reggianiovú, ktorá dala v roku 1995 zavraždiť svojho exmanžela Maurizia Gucciho, vnuka legendárneho módneho návrhára Guccio Gucci.

Viac o téme: Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu