Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nečakaný ROZCHOD v šoubiznise! Tieto slová mnohým zlomia srdce...

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Bola to láska ako hrom! Inak sa asi ani nedá komentovať vzťah herca Bena Afflecka (48) a jeho kolegyne Any de Armas (32). Dvojica sa dala dokopy počas práce na filme Deep Water. Od chvíle, ako svoj vzťah ofciálne priznali, sa v médiách objavovali ich zamilované fotky a slávny umelec vyzeral byť šťastný, ako už dávno nie. Podľa najnovších informácií sa však zaľúbenci zhruba po roku rozišli. Cez telefón!

Ben Affleck má množstvo priaznivcov po celom svete. A to nielen medzi ženami. Spolu s bývalou manželkou Jennifer Garner tvorili jeden z najkrajších párov Hollywoodu a majú spolu tri ratolesti. V roku 2018 ich však súd rozviedol. Odlúčení boli zhruba tri roky pred tým. Dôvodov bolo viacero. Spomenúť možno napríklad hercovu údajnú neveru, či problémy s alkoholom.

Po rozchode s matkou svojich detí hľadal Ben svoje šťastie v náručí iných žien. Keď v marci minulého roka vyšlo najavo, že s Anou de Armas sú viac, ako len kolegovia, mnohí boli nadšení. Kráska z Kuby a slávny herec tvorili priam dokonalý pár. 

Galéria: Ana de Armas je krásna žena
Idylke je však už zdá sa koniec. Paparazzi v uliciach stretávajú Bena už len v spoločnosti jeho štvornohého miláčika. Na Instagramovom profile herečky už pár týždňov nepribudla žiadna fotka s Affleckom. Ako uvádzajú zahraničné médiá, dvojica sa rozišla. K tomuto rozhodnutiu dospeli vzájomne počas jedného z telefonátov. „Viedli viacero diskusií o ich budúcnosti a napokon sa rozhodli takto. Ich vzťah bol komplikovaný. Ana sa nechcela usadiť v Los Angeles a Ben tu chcel zostať kvôli svojim deťom,” uviedol pre magazín People zdroj z okolia dvojice. „Stále je medzi nimi veľká láska a vzájomný rešpekt, ale momentálne sa život každého z nich uberá iným smerom,” dodal. 

Ben Affleck bol do krásnej Any de Armas bláznivo zamilovaný.
Zobraziť galériu (9)
Ben Affleck bol do krásnej Any de Armas bláznivo zamilovaný.  (Zdroj: profimedia.sk)

Fanúšikovia Bena Afflecka boli nadšení z toho, že po boku krásnej Any priam žiaril. Ich rozchod zarmútil mnohých.
Zobraziť galériu (9)
Fanúšikovia Bena Afflecka boli nadšení z toho, že po boku krásnej Any priam žiaril. Ich rozchod zarmútil mnohých.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ben AffleckAna de Armas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu