Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna herečka vôbec nestarne: Vŕŕŕ, je to brutálna šelma!

Heather Graham Zobraziť galériu (9)
Heather Graham (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Akoby zastavila čas! Súčasťou šoubiznisu je viacero úspešných a krásnych žien, ktoré sú v boji s časom celkom úspešné. Patrí k nim rozhodne aj herečka Heather Graham, ktorá koncom mesiaca oslávi 51. narodeniny. Pri pohľade na jej fotky v bikinách to znie priam neuveriteľne. Aha!

Heather Graham si v týchto chvíľach užíva chvíle oddychu. Nezabúda však ani na svojich priaznivcov, ktorých potešila poriadne horúcim pozdravom. Horúcim nielen pre to, že vznikol na krásnej piesočnatej pláži, ale tiež vďaka tomu, že pohľad naň rozpáli nejedného muža. 

Slávna blondínka sa totiž nechala zvečniť v bikinách so zvieracím vzorom. A zrejme aj vy nám dáte za pravdu, že herečka si takéto provokatívne kúsky môže dovoliť. Hoci čochvíľa oslávi 51. narodeniny, tak pod šatami skrýva výstavnú postavičku zaoblenú na tých správnych miestach. 

Fanúšikovia krásnej herečky veľmi dobre vedia, že Heather miluje pohyb, jógu a meditácie. Jej pekná tvár s minimom vrások prezrádza, že blondínka sa o svoj zovňajšok ozaj príkladne stará. „Wau! Také telo nemajú ani mnohé mladšie ženy. Neuveriteľné. Si naša hviezda,” znejú komentáre, ktoré fotkou v bikinách nechávajú priaznivci známej blondínky. Nuž, nečudo, že ju chvália...

Heather Graham vyzerá v bikinách božsky.
Zobraziť galériu (9)
Heather Graham vyzerá v bikinách božsky.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Heather Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu