Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slávna modelka na titulke s dcérou: Mein Gott! Rastie z nej brutálna kráska

Heidi Klum Zobraziť galériu (7)
Heidi Klum (Zdroj: SITA)

BERLÍN - Ešte o nej budeme veľa počuť! Šoubiznis je plný prominentných dćer, ktoré sa slávnym rodičom vydarili a neraz túžia kráčať v ich šľapajách. Svoju premiéru na titulke magazínu Vogue má najnovšie za sebou už aj kópia modelky Heidi Klum - jej 16-ročná dcéra Leni. Čo na ňu hovoríte?!

Vyzerá to tak, že slávnej nemeckej modelke Heidi Klum rastie priamom pod nosom veľká konkurencia. Jej dcéra Leni, ktorej otcom je pracháč Flavio Briatore, totiž v máji oslávi 17. narodeniny a na konte už má prvé modelingové skúsenosti. 

Pyšná mama sa v týchto dňoch pochválila na instagrame titulkou nemeckého vydania magazínu Vogue, na ktorej spoločne pózujú. Fotenie si veľmi užívala aj modelkina dcéra. „Lepší štart som si ani nemohla vysnívať. Ďakujem, že si po mojom boku,” napísala k záberom mladá kráska. 

Leni doposiaľ na Instagrame príliš aktívna nie je. Má už však 224 tisíc followerov a niet pochýb, že budú každým dňom pribúdať. Čo na jej modelingovú kariéru hovorí jej otec, nevedno. Nie je však tajomstvom, že dlhé roky sa o ňu vôbec nezaujímal a Heidi ju vychovávala sama, neskôr s manželom Sealom, ktorý si ju adoptoval. Podľa medializovaných informácií sa Leni so svojim biologickým otcom stretla prvýkrat naživo len nedávno - v lete 2018. 

Heidi Klum a jej dcéra Leni spoločne pózovali na titulke Vogue Germany.
Zobraziť galériu (7)
Heidi Klum a jej dcéra Leni spoločne pózovali na titulke Vogue Germany.  (Zdroj: Chris Colls pre Vogue Germany)

Heidi Klum s dcérou Leni.
Zobraziť galériu (7)
Heidi Klum s dcérou Leni.  (Zdroj: Chris Colls pre Vogue Germany)

Viac o téme: Heidi KlumLeni Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu