Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Markizácka moderátorka HORE BEZ: Nahota? Žiadny problém!

Sharlota Zobraziť galériu (5)
Sharlota (Zdroj: Instagram SF)

PRAHA - Na Markíze moderovala šou The Voice, inak je potetovaná blondínka raperkou, ktorá si hovorí Sharlota. Tá v uplynulých týždňoch nafotila niekoľko odvážnych snímok a nakoniec je z toho kalendár pre budúci rok. Za fotky hore bez sa mladá umelkyňa ani v najmenšom nehanbí.

Sharlota sa v uplynulom období postavila pred objektív zahalená prakticky len do šperkov. Aj bradavky jej zakrývali len nalepené kamienky. Pôvodne to nebol zámer, ale dnes je už z týchto záberov kalendár. 

„Ide o spontánnu záležitosť v spolupráci s Carbickovacrowns, ktorá je podľa mňa najúspešnejšou šperkárkou v Československu. Šperky si od nej objednala dokonca i americká hviezda Khloe Kardashian,” uviedla pre Extra.cz Sharlota. So šperkárkou spolupracuje už dlho a tento projekt im bolo nakoniec ľúto nechať visieť iba na instagramových profiloch, a tak vznikol kalendár pre rok 2021. 

Markizácka moderátorka HORE BEZ:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram sharlotaofficial)

Pri týchto snímkach sa natíska otázka, ako to má raperka a moderátorka s nahotou. „Postava a nahota sú pre mňa úplne prirodzené veci. Svoje telo mám rada, k čomu som bola vedená už od malička. Akty som už v minulosti nafotila a uverejnila k rozhovoru,” uviedla k téme Sharlota, ktorá sa teda pred objektívom určite nemusela premáhať. 

Jediným kritériom je pre ňu pri odhalených fotografiách vkus. „Nemám problém s nahotou, ale musí byť nežná, vkusná a musí mať ten cit, skrátka pôsobiť pekne,” povedala blondínka. 

Galéria: Sharlota v sexi kalendári

Viac o téme: Sharlota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu