Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kedysi sexsymbol, dnes... 62 rokov a stále je to šupa!

Sharon Stone vo filme Základný inštinkt. Zobraziť galériu (8)
Sharon Stone vo filme Základný inštinkt. (Zdroj: TriStar Pictures)

LOS ANGELES - Nepatrí do starého železa! Reč je o slávnej Sharon Stone, ktorá sa vďaka účinkovaniu v počine Základný inštinkt zaradila k ženským sexsymbolom. Od nakrúcania ubehli desiatky rokov a z herečky je dnes 62-ročná dáma. Raz za čas sa pripomenie napríklad provokatívnymi fotkami, ktoré zverejní na sociálnej sieti Instagram. Pri pohľade na jej aktuálny príspevok, nám zrejme aj vy dáte za pravdu, že slávna blondínka sa stále má čím pochváliť.

Galéria: Sharon Stone ani rokmi nestráca nič zo svojho šarmu.
„Ľudia chcú stále vidieť moje prsia,” prezradila v nedávnom rozhovore pre Town&Country slávna Sharon Stone. „Nemyslela som si o sebe, že som sexi. Keď som točila Základný inštinkt, objavila som moju temnú stránku a spriatelila sa s ňou. Nemohla som sa báť samej seba a myslím si, že práve to prišlo ľuďom sexi,” dodala herečka, ktorá v roku 1992, v čase, keď film vznikal, mala 34 rokov.  

Slávna blondínka v priebehu rokov účinkovala aj v mnohých iných počinoch. Ako však v súvislosti s tým priznala, zbaviť sa nálepky sexsymbolu a sexice zo Základného inštinktu nie je jednoduché. 

Sharon, ktorá v marci oslávi 63. narodeniny, sa stále udržiava v skvelej kondícii a dbá o svoj zovňajšok. Zaujímavé je, že s vyhladzovaním tváre to nepreháňa a za svoje vrásky sa nehanbí. Priaznivcom na Instagrame sa bežne ukáže napríklad strapatá a nenalíčená. 

V týchto dňoch zverejnila herečka fotografiu, na ktorej pózuje v čiernom body a rozopnutej saténovej košeli. Každému padne zrak na jej dlhé štíhle nohy, ktoré jej mnohé rovesníčky môžu len závidieť. „Som nielen ohromená, ale aj vďačná, ze to, že v 62 rokoch môžem byť modelkou. Ďakujem všetkým, ktorí si ma tento rok najali,” pripísala Sharon k spomínanej fotke, ktorá medzi followermi vyvolala len nadšenie. 

Sharon Stone nepatrí do starého železa. A táto fotka je toho dôkazom.
Zobraziť galériu (8)
Sharon Stone nepatrí do starého železa. A táto fotka je toho dôkazom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu