Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Záhadná smrť známej DJ-ky: Našli ju mŕtvu päť dní po autonehode… Jej syn (4) je nezvestný!

DJ-ka Viviene Parisi zomrela za záhadných okolností. Jej syn je nezvestný. Zobraziť galériu (5)
DJ-ka Viviene Parisi zomrela za záhadných okolností. Jej syn je nezvestný. (Zdroj: Facebook Daniele Mondello)

TALIANSKO - Talianskom aktuálne otriasa záhadná smrť len 43-ročnej známej DJ-ky Viviene Parisi. Producentka, ktorá si hovorí Express Viviana, mala pred pár dňami haváriu a z miesta nehody ušla aj so svojím synom. Plavovlásku následne o päť dní neskôr našli mŕtvu, štvorročný chlapec je nezvestný!

Celý prípad nedáva žiadnu logiku. Všetko odštartovala minulotýždňová autonehoda na jednej z talianskych diaľníc. V tuneli sa Viviene zrazila s dodávkou, no namiesto toho, aby počkala na príchod polície, z miesta nehody ušla. Podľa očitého svedka však odišla po vlastných, držiac v rukách svojho 4-ročného syna Gioela. 

Obaja boli nažive a v poriadku. O to šokujúcejší je fakt, že o 5 dní neskôr ju polícia našla mŕtvu pod strmým zrázom. Jej telo malo dva typy zranení, no ani jedno nesúviselo s dopravnou nehodou. Jedno zranenie jej spôsobil pád, predpokladá sa, že práve zo strmého kopca a ďalšie, posmrtné, jej spôsobila zrejme zver. 

Vyšetrovatelia zatiaľ nikoho neobvinili, nevylučujú totiž ani samovraždu. Obrovský otáznik však stále visí nad tým, kde sa nachádza len 4-ročný chlapec. Pátranie po ňom je totiž stále neúspešné a každým dňom sa šanca, že sa bezepčne vráti domov, nižšia. Do pátrania po malom Gioleovi vyzýva aj dídžejkin manžel a otec malého chlapca, tiež známy DJ Daniele Mondello.

Záhadná smrť známej DJ-ky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook Daniele Mondello)

 „Pozývam všetkým, ktorí by sa chceli pripojiť k pátraniu po mojom synovi Gioleovi, aby prišli v stredu 19. augusta na čerpaciu stanicu v Caronii. Doporučujem vhodné oblečenie s dlhými rukávmi a nohavice. Zoberte si taktiež dostatok vody a náhradné oblečenie,“ píše Daniele na svojom Facebooku. 

Tragédii predchádzali vážne psychické problémy Viviene. Podľa jej okolia mávala záchvaty a bola schopná jačať aj niekoľko minút vkuse. Navyše na jej psychickej pohode jej nepridala ani koronakríza. 

Záhadná smrť známej DJ-ky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook Daniele Mondello)

Viac o téme: Viviene Parisi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu