Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nechutné priznanie milenca 3 roky po smrti Georga Michaela: Toto je fakt MORBÍDNE!

George Michael s milencom Fadim Fawazom Zobraziť galériu (2)
George Michael s milencom Fadim Fawazom (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Spevák George Michael (†53) zomrel počas vianočných sviatkov v roku 2016. Jeho priateľ Fadi Fawaz (46) ale jeho smrť ešte evidentne nehodil za hlavu. A zdá sa, že jedna vec ho dosť trápila. Najnovšie sa totiž priznal, že kým čakal na záchranné zložky, vyfotil si mŕtve telo svojho partnera.

Zrejme ho trápilo svedomie, a tak sa rozhodol viac ako tri roky po Georgovej smrti vyjsť s pravdou von. Ako informuje Daily Star, Fadi tak urobil vo videu na sociálnej sieti, ktoré ale po dvoch hodinách z internetu zmizlo. 

„Urobil som si fotky, keď bol mŕtvy,” prezradil Fawaz a zároveň dodal, že má obavy. Bojí sa, že pohoršení ľudia si ho niekde počkajú a vybavia si to s ním ručne-stručne.

George Michael sa po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Galéria: George Michael

Keď Fadi v decembri 2016 nahlasoval, že potrebuje pomoc, uviedol, že spevák je modrý a studený. Vraj sa ho pokúšal oživovať hodinu, kým zavolal na núdzovú linku. „Snažil som sa ho prebudiť, ale nebolo to možné. Odišiel. Je modrý,” odznelo v telefonáte. 

Napriek tomu, že dvojica spolu roky žila, Fawaz po spevákovi nededil. George Michael odkázal majetok svojim sestrám. Jeho milenec sa neskôr údajne vyjadril, že tento vzťah bol veľkou chybou. 

Viac o téme: George Michael
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu