Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kráľovské Vianoce: Nuda, klasika a... Harry s Meghan sú top!

Pre britskú kráľovnú Alžbetu II. nie sú tohtoročné Vianoce prílš šťastné. Jej manžela - Vojvodu z Edinburghu sužujú zdravotné ťažkosti a pár dní pred Vianocami skončil v nemocnici. Štedrú večeru by si ale mal vychutnať v kruhu rodiny. Panovníčka sa kvôli Zobraziť galériu (11)
Pre britskú kráľovnú Alžbetu II. nie sú tohtoročné Vianoce prílš šťastné. Jej manžela - Vojvodu z Edinburghu sužujú zdravotné ťažkosti a pár dní pred Vianocami skončil v nemocnici. Štedrú večeru by si ale mal vychutnať v kruhu rodiny. Panovníčka sa kvôli (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Šťastné a veselé! Sociálne siete v týchto dňoch zaplavili vinše a fotky dýchajúce vianočnou atmosférou. Sviatočné pozdravy zverejnili na svojich profiloch aj členovia kráľovských rodín. Niektorí stavili na klasiku, iní prekvapili originalitou. Koho prianie sa vám páči najviac?!

 

Pre britskú kráľovnú Alžbetu II. nie sú tohtoročné Vianoce prílš šťastné. Jej manžela - Vojvodu z Edinburghu sužujú zdravotné ťažkosti a pár dní pred Vianocami skončil v nemocnici. Štedrú večeru by si ale mal vychutnať v kruhu rodiny. Panovníčka sa kvôli tomu rozhodla zrušiť viacero tradícií. Napríklad svätoštefanský hon na bažanty a zajace.
Zobraziť galériu (11)
Pre britskú kráľovnú Alžbetu II. nie sú tohtoročné Vianoce prílš šťastné. Jej manžela - Vojvodu z Edinburghu sužujú zdravotné ťažkosti a pár dní pred Vianocami skončil v nemocnici. Štedrú večeru by si ale mal vychutnať v kruhu rodiny. Panovníčka sa kvôli tomu rozhodla zrušiť viacero tradícií. Napríklad svätoštefanský hon na bažanty a zajace.  (Zdroj: Instagram)

 

Princ Charles s Camillou vianočným pozdravom príjemne prekvapili. Jeho súčasťou je fotografia, ktorá ich zachytáva pri jazde na veteráne.
Zobraziť galériu (11)
Princ Charles s Camillou vianočným pozdravom príjemne prekvapili. Jeho súčasťou je fotografia, ktorá ich zachytáva pri jazde na veteráne.  (Zdroj: Instagram)
Kráľovské Vianoce: Nuda, klasika
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram)

Nevšedný a rozhodne vydarený je aj pozdrav od vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu. Harry a Meghan sa na ňom šťastne usmievajú a pred objektívom pózoval aj ich synček Archie. Zaujímavé je, že tohtoročné sviatky sa rozhodli stráviť v Kanade.
Zobraziť galériu (11)
Nevšedný a rozhodne vydarený je aj pozdrav od vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu. Harry a Meghan sa na ňom šťastne usmievajú a pred objektívom pózoval aj ich synček Archie. Zaujímavé je, že tohtoročné sviatky sa rozhodli stráviť v Kanade.  (Zdroj: Instagram)

Internetom koluje aj takýto pozdrav, ktorý by mal byť od princa Williama a jeho rodiny. Fotografia vznikla v lete a okrem vojvodu a vojvodkyne z Cambridea pózujú na nej aj ich deti - George, Charltte a Louis.
Zobraziť galériu (11)
Internetom koluje aj takýto pozdrav, ktorý by mal byť od princa Williama a jeho rodiny. Fotografia vznikla v lete a okrem vojvodu a vojvodkyne z Cambridea pózujú na nej aj ich deti - George, Charltte a Louis.  (Zdroj: Instagram)

Monacké knieža Albert II. a jeho manželka Charlene stavili na klasiku. Pred krásnym vianočným stromčekom spolu s nimi pózujú ich deti - princ Jacques a princezná Gabriella. Nechýba ani štvornohý miláčik kráľovskej rodiny.
Zobraziť galériu (11)
Monacké knieža Albert II. a jeho manželka Charlene stavili na klasiku. Pred krásnym vianočným stromčekom spolu s nimi pózujú ich deti - princ Jacques a princezná Gabriella. Nechýba ani štvornohý miláčik kráľovskej rodiny.  (Zdroj: Instagram)

Švédska korunná princezná Victoria tiež stavila skôr na klasiku. Spolu s manželom Danielom, dcérou Estelle a synom Oscarom pózovali pred dreveným betlehemom.
Zobraziť galériu (11)
Švédska korunná princezná Victoria tiež stavila skôr na klasiku. Spolu s manželom Danielom, dcérou Estelle a synom Oscarom pózovali pred dreveným betlehemom.  (Zdroj: Instagram)

Švédsky princ Karol Filip s rodinou pózovali pred pomerne jednoducho vyzdobeným stromčekom. Jeho krásna manželka Sofia, synovia Alexander a Gabriel mali na sebe outfity červenej farby, ktoré dotvárajú pocit vianočnej atmosféry.
Zobraziť galériu (11)
Švédsky princ Karol Filip s rodinou pózovali pred pomerne jednoducho vyzdobeným stromčekom. Jeho krásna manželka Sofia, synovia Alexander a Gabriel mali na sebe outfity červenej farby, ktoré dotvárajú pocit vianočnej atmosféry.  (Zdroj: Instagram)

Vianočný pozdrav zverejnili na instagrame aj členovia nórskej monarchie. Kráľ Harald V. a jeho žena Sonja pózuju v kruhu rodiny pri vianočnom stromčeku.
Zobraziť galériu (11)
Vianočný pozdrav zverejnili na instagrame aj členovia nórskej monarchie. Kráľ Harald V. a jeho žena Sonja pózuju v kruhu rodiny pri vianočnom stromčeku.  (Zdroj: Instagram)

Bez vianočných dekorácií, ale za to obklopený rodinou pózuje na pozdrave belgický kráľ Filip. Spolu s manželkou Mathilde sú zladení v svetlomodrej farbe a usmievajú sa rovnako šťastne ako ich deti Gabriel, Emmanuel, Elisabeth a Eléonore.
Zobraziť galériu (11)
Bez vianočných dekorácií, ale za to obklopený rodinou pózuje na pozdrave belgický kráľ Filip. Spolu s manželkou Mathilde sú zladení v svetlomodrej farbe a usmievajú sa rovnako šťastne ako ich deti Gabriel, Emmanuel, Elisabeth a Eléonore.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kráľovská rodinaVianoceVianočné pozdravy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu