Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Moderátor Talentu prestal chľastať a má frajerku, ale... Manželka mu to pri rozvode nedaruje!

Anthony Ant McPartlin Zobraziť galériu (6)
Anthony Ant McPartlin (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Tvrdá rozvodová bitka! Obľúbený moderátor, známy zo šou Pop Idol alebo Británia má talent, má za sebou niekoľko nepríjemných epizód s alkoholom a liekmi. Celé roky pri ňom aj v ťažkých chvíľach stála manželka Lisa. Lenže dvojica sa rozvádza a Anthony McPartlin sa už usmieva po boku novej priateľky. Jeho žena sa vyjadrila, že na súde mu ten úsmev z tváre vymaže.

Minulý rok naozaj nebol pre známeho moderátora Anta McPartlina nudný. V januári oznámil rozvod po 11 spoločne strávených rokoch. Bojoval so závislosťou od alkoholu a liekov. A tiež si stihol nájsť novú priateľku. 

Manželka Lisa, ktorá robí vizážistku v rôznych televíznych šou, si s ním preskákala viacero epizód so závislosťou a snažila sa udržať ich vzťah. O to viac ju ranilo, keď Ant začal chodiť so ženou, ktorá pre ňu pracovala. 

Idylka Anthonyho a Lisy je už minulosťou.
Zobraziť galériu (6)
Idylka Anthonyho a Lisy je už minulosťou.  (Zdroj: Instagram LA)

Anthony už dlhé roky tvorí moderátorskú dvojicu s Declanom Donnellym, s ktorým aktuálne pripravujú šou Som celebrita - dostaňte ma odtiaľto. Pred pár dňami si kolegovia dali dvojité rande so svojimi polovičkami. Snímky uverejnil The Sun a bolo vidieť, že McPartlin opäť prežíva šťastné obdobie. Na záberoch mu neschádzal úsmev z tváre. 

A Lisu to nenechalo chladnou. „Myslím, že Ant by si mal užiť čas v džungli, predtým, než ho dostanem do súdnej siene a vymažem mu ten samoľúby úsmev z tváre,” napísala na Twitteri. 

Lisa Armstrong
Zobraziť galériu (6)
Lisa Armstrong  (Zdroj: Instagram LA)

Nedávno sa objavili správy, že Ant svojej žene ponúkol presnú polovicu z majetku v hodnote 62 miliónov libier (takmer 72 miliónov eur). Ona to vraj odmietla, lebo plánuje svojho manžela vyšťaviť na súde. K týmto informáciám sa vyjadrila zatiaľ iba jednoducho, odkázala ľuďom, aby neverili klamstvám. 

Viac o téme: Anthony McPartlin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu