Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rosalinda z telenovely po 20 rokoch: Táto žena je neskutočná šupa... Neuveríte, že má 48 rokov!

Thalía Zobraziť galériu (6)
Thalía (Zdroj: Televisa)

NEW YORK - V roku 1999 sa na obrazovkách objavila telenovela Rosalinda v hlavnej úlohe s herečkou a speváčkou Thalíou. Hoci už uplynulo 20 rokov, nedá sa povedať, že by sa čas na nej nejako výraznejšie podpísal. Včera sa objavila na muzikáli o Tine Turner na Broadwayi a veru, 48 rokov by jej hádal málokto.

Príbeh o láske s takmer neprekonateľnými prekážkami sledovali koncom 90. rokov mnohé ženy, ktoré fandili Rosalinde a Fernandovi. No aj v skutočnosti sa dá povedať, že predstaviteľka hlavnej úlohy našla lásku ako z telenovely. 

Thalía má totiž za manžela producenta Tommyho Mottolu, ktorý sa v roku 1998 rozviedol s Mariah Carey, tá bola už jeho druhou manželkou. O dva roky si vzal seriálovú Rosalindu, no asi nikto nepredpokladal, že im to vydrží. Dnes sú manželmi už 19 rokov a majú spolu 3 deti. 

Rosalinda z telenovely po
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

A aj v spoločnosti sa ukazujú bok po boku. Vo štvrtok sa objavili na Broadwayi a sme si istí, že z Thalíe mnohí nedokázali spustiť oči. Okrem toho, že naozaj nevyzerá o 20 rokov staršia od svojej telenovelovej postavy, jej imidž je výrazne mladícky. Pred objektívmi fotoaparátov vyzerala famózne a jej manžel môže by právom hrdý na ženu po svojom boku. 

Rosalinda z telenovely po
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Thalía
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu