Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dámska jazda: Supermodelka Cindy Crawford s mamou... Dámy iba v županoch!

Cindy Crawford Zobraziť galériu (5)
Cindy Crawford (Zdroj: instagram.com/cindycrawford)

BEVERLY HILLS - Tri generácie krásy! Bývalá supermodelka Cindy Crawford (53) si tento týždeň prevzala ocenenie od charitatívnej organizácie. Na akcii sa objavila po boku svojej dcéry, tiež modelky Kaie Gerber a priviedla aj svoju mamu Jennifer. A práve ňou sa pochválila aj na sociálnej sieti, keď si v županoch a s natáčkami na hlave vychutnávali kávu.

Cindy Crawford využíva svoju slávu aj na pomoc iným. Angažuje sa v organizácii, ktorá prevádzkuje neziskové medicínske zariadenie, ktoré funguje nielen ako nemocnica, ale aj výskumné zariadenie. A práve tento týždeň si na galavečere prevzala ocenenie. 

Keďže názov znie v preklade ako Ženské združenie, na charitatívny večer priviedla kráska ďalšie ženy, ktoré sú pre ňu v živote dôležité. Dcéru Kaiu, ktorá kráča v jej šľapajach, a mamu Jennifer. 

Dámska jazda: Supermodelka Cindy
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram CC)

Dámy si užili už aj samotné prípravy na večer. Všetci vieme, že ženy potrebujú svoj čas a venujú sa celému telu, špeciálne vlasom a pleti. Cindy aj Jennifer sa rozhodli využiť natáčky a kým v županoch čakali, aby ich vlasy vyzerali perfektne, vychutnali si šálku kávy. A spoločný moment aj zvečnili a bývalá modelka sa ním pochválila na sociálnej sieti. Vidno, že medzi týmito ženami vládne porozumenie a láska. 

Dámska jazda: Supermodelka Cindy
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram CC)

Viac o téme: Cindy Crawford
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu