Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi herečka sa vycapila na net polonahá: Ten komentár - 100 bodov!

Katharine McPhee a David Foster Zobraziť galériu (7)
Katharine McPhee a David Foster (Zdroj: SITA)

MALEDIVY - Potešila aj pobavila! Katharine McPhee (35) je síce vydatou pani, avšak svoj sexepíl si nenecháva len pre svojho muža - hudobníka Davida Fostera (69). V týchto dňoch ho predviedla na sociálnych sieťach, kde zverejnila fotku v bikinách. Pridala k nej aj komentár, v ktorom si "kopla" do Kim Kardashian (38). Aha!

Americká herečka a speváčka Katharine McPhee sa v júli vydala za o 34 rokov staršieho hudobníka Davida Fostera. Zaľúbenci si užili už viacero dovoleniek. Momentálne sa nachádzajú na Maldivách, odkiaľ poslala kráska svojim priaznivcom zaujímavý pozdrav. Ukázala sa im totiž v bikinách. 

Katharine McPhee sa fanúšikom ukázala v bikinách.
Zobraziť galériu (7)
Katharine McPhee sa fanúšikom ukázala v bikinách.  (Zdroj: Instagram)
  

„David toto zverejnil, keď na mojom mobile hral hry. Nie som si istá prečo a ako vybral túto fotku, ale nesťažujem sa,” pripísala k polonahému záberu známa kráska.

Katharine sa inšpirovala u svojej kamarátky Kim Kardashian. Tá zverejnila podobnú fotku a komentár v roku 2015. Vyhovárala sa vtedy na svoju 2-ročnú dcéru North. Viacerí však brunetke vôbec neuverili, že išlo o náhodu. Očividne ani Katharine...

Kim Kardashian zverejnila v roku 2015 takýto príspevok. Teda, presnejšie povedané, vraj jej dcéra North :)
Zobraziť galériu (7)
Kim Kardashian zverejnila v roku 2015 takýto príspevok. Teda, presnejšie povedané, vraj jej dcéra North :)  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Katharine McPhee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu