Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krehká Céline Dion šokuje: Aha, mení sa na Ramba!

Céline Dion Zobraziť galériu (9)
Céline Dion (Zdroj: SITA)

QUEBEC - Dala sa na kulturistiku?! Aj takéto otázky vyvoláva pohľad na svalnaté paže speváčky Céline Dion (51). Chudučká umelkyňa od nepamäti pôsobí dojmom krehkého stvorenia... Avšak pri pohľade na jej aktuálne zábery z koncertného turné zrejme zmeníte názor.

Céline Dion je talentovanou speváčkou, ktorá má na konte viacero veľkých hitov. V posledných rokoch púta pozornosť aj svojským štýlom a netradičnými módnymi kreáciami. Búrlivo diskutovaná je i jej prehnane štíhla postava. Hoci blondínka nikdy nemala problém s kilami navyše, viacerí sa zhodujú, že v súčasnosti je až extrémne chudučká. 

Niet pochýb, že Céline pravidelne cvičí. Aktuálne to dokazujú aj fotografie z jej stredajšieho koncertu. Speváčka sa na pódiu predviedla v asymetricky strihaných šatách bez rukávov, ktoré odhalili jej svalnaté paže. Určite nám dáte za pravdu, že vedľa slavného Ramba by sa nestratila.

V januári to budú štyri roky od chvíle, čo zomrel speváčkin manžel René Angélil. Céline v nedávnom rozhovore pre Today Show prezradila, že sa na stretávanie s iným mužom ešte necíti. „Nerandím. Nie som na to ešte pripravená. Ale chýba mi, aby sa ma niekto dotýkal, či objal. Chýba mi všetko, čo manželia robia,” uviedla blondínka. 

51-ročná Céline Dion sa za svoju postavu nemusí vôbec hanbiť.
Zobraziť galériu (9)
51-ročná Céline Dion sa za svoju postavu nemusí vôbec hanbiť.  (Zdroj: SITA)

Céline Dion predviedla svoje svalnaté paže.
Zobraziť galériu (9)
Céline Dion predviedla svoje svalnaté paže.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Céline Dion
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu