Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Odmietali ju a šikanovali: Victoria Beckham si prešla psychickým aj fyzickým utrpením!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (6)
Victoria Beckham (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Dnes je úspešná a za manžela má jedného z najobletovanejších futbalistov. V minulosti si však Victoria Beckham (45) prešla utrpením - šikanovali ju psychicky aj fyzicky. Dnes sa o tieto nepríjemné skúsenosti delí aj so svojou dcérou Harper.

Victoria Beckham sa stala populárnou ako členka kapely Spice Girls. Neskôr sa vydala za futbalistu Davida Beckama, stala sa módnou návrhárkou a porodila 4 deti. 

Sebavedomie, ktorým dnes srší, jej však v detstve vlastné nebolo. Ako už v minulosti prezradila, nemala v škole žiadnych priateľov a ako chudučké dievča s vrkočmi a obrovskou medzerou medzi zubami sa stala obeťou šikanovania. „Nikdy som nebola v škole populárna a nič pre mňa nebolo jednoduché, neustále mi všetci hovorili NIE,” dodala teraz pre Glamour Magazine. 

David a Victoria Beckhamovci
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Hoci dnes sa už necíti vyčlenená zo spoločnosti, nikdy na túto etapu nezabudne. A hovorí o tom dokonca aj so svojou dcérou. „Bola som v škole veľmi šikanovaná, psychicky aj fyzicky, a teraz môžem s Harper o tom hovoriť a povedať jej, že dievčatá by mali byť milé k iným dievčatám... Naozaj využívam moje vlastné skúsenosti a delím sa o ne,” povedala Victoria. 

Ako poznamenala, tieto negatívne zážitky ju robili zraniteľnou, ale zároveň si uvedomila, že keď niečo chce dosiahnuť, musí na tom naozaj tvrdo pracovať. 

Návrhárka Victoria Beckham je
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: instagram.com/victoriabeckham)

Viac o téme: Victoria Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu