Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pracháčka vymenila najsexi väzňa: V posteli sa váľa už s týmto svalnáčom!

Chloe Green a Jeremy Meeks Zobraziť galériu (13)
Chloe Green a Jeremy Meeks (Zdroj: Instagram)

SARDÍNIA - Má iného! Hoci Chloe Green (28) a Jeremy Meeks (35) svoj rozchod nepotvrdili, dnes je jasné, že už viac netvoria pár. Bulvárnym fotografom sa podarilo zvečniť pracháčku počas dovolenky na jachte. Spoločnosť jej však nerobil niekdajší najsexi väzeň, ale celkom iný svalnáč.

Keď verejnosť spoznala najsexi väzňa - Jeremyho Meeksa, viaceré ženy z neho boli paf. Dokonca aj dedička módneho impéria Chloe Green. Akonáhle fešáčik opustil múry väznice, rozbehol kariéru modela a svoju manželku vymenil práve za spomínanú pracháčku. 

Zamilovaná dvojica plánovala spoločnú budúcnosť a v máji minulého roka sa stali rodičmi synčeka, ktorému dali meno Jayden. Namiesto svadby však prišiel rozchod...

Na sociálnych sieťach si akosi prestali vyznávať lásku a vytratili sa aj spoločné fotky. V máji zavítal Jeremy do Cannes po boku inej ženy. V tom istom čase však poprel špekulácie o rozchode a tvrdil, že s Chlooe sa stále veľmi milujú. 

Jeremy Meeks sa touto fotografiou snažil vyvrátiť dohady o rozchode.
Zobraziť galériu (13)
Jeremy Meeks sa touto fotografiou snažil vyvrátiť dohady o rozchode.  (Zdroj: Instagram)

Paparazzom sa v uplynulých dňoch podarilo zvečniť Chloe pri nežnostiach s iným mužom. Ako sa médiám podarilo zistiť, pracháčka trávi čas v spoločnosti 42-ročného talianského atléta menom Rommy Gianni. 

„Jeremy a Chloe sa rozišli zhruba pred dvoma mesiacmi. Občas sa ešte stretli. Ale ona už predala ich spoločné bývanie v Londýne. Meeks bol prekvapený, keď zbadal v médiách spoločné fotky Chloe a Rommyho,” uviedol pre US Magazine zdroj z okolia pracháčky.

Rommy Gianni je novým ojavom bohatej dedičky Chloe Green.
Zobraziť galériu (13)
Rommy Gianni je novým ojavom bohatej dedičky Chloe Green.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Chloe GreenJeremy Meeks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu