Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kedysi tučibomba, dnes sexica: Wau, speváčka Adele nikdy nevyzerala lepšie!

Adele kedysi. Zobraziť galériu (8)
Adele kedysi. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Opeknela! Speváčka Adele (31) nikdy nepatrila medzi šoubiznisové krásky. Práve naopak. Mnohí ju kvôli jej nadváhe kritizovali. V poslednom období sa však umelkyni podarilo čo-to schudnúť a výsledok je skvelý. Ak to takto pôjde ďalej, máme sa ešte na čo tešiť!

Adele už v minulosti priznala, že je veľkou fanúšičkou Spice Girls. Asi nikoho preto neprekvapilo, že si ich prišla naživo vychutnať na jeden z koncertov. Úspešná plavovláska si s kolegyňami dokonca zapózovala a treba uznať, že medzi sexi krásky dokonale zapadla. 

Speváčka Adele medzi Spajsky dokonale zapadla.
Zobraziť galériu (8)
Speváčka Adele medzi Spajsky dokonale zapadla.  (Zdroj: Instagram)

Svoj podiel na tom má to, že sa Adele podarilo schudnúť. Podľa medializovaných informácií zhruba 6 kilogramov. Speváčka začala cvičiť pilates, ku čomu ju priviedla jej dobrá kamarátka a manželka Robbieho Williamsa - Ayda Field.  

„Adele si užíva čas pre seba a cvičenie sa jej zapáčilo. To, že schudla, je príjemný bonus. Jej priatelia sú nadšení a aj ona sama sa cíti lepšie,” uviedol pre The Sun zdroj z okolia speváčky. Ostáva už len dúfať, že v tom zotrvá.  

Slávna speváčka v apríli potvrdila, že sa rozvádza s manželom Simonom Konecki. Randiť začali v roku 2011, v roku 2017 priznala, že sa v tajnosti zosobášili. Majú spolu syna Angela. 

Adele si koncert Spice Girls poriadne užila.
Zobraziť galériu (8)
Adele si koncert Spice Girls poriadne užila.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Adele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu