Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Aha, už má poriadne veľké bruško: Vojvodkyňa Meghan prezradila, kedy porodí

Meghan Markle Zobraziť galériu (9)
Meghan Markle (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Princ Harry a jeho manželka Meghan sa už čoskoro stanú rodičmi. Aj bruško krásnej vojvodkyne svedčí o tom, že čakanie na malého princa či princeznú sa kráti. Brunetka sa najnovšie preriekla, v ktorom mesiaci porodí.

Vojvodkyňa Meghan a princ Harry sa zúčastnili oficiálneho otvorenia supermarketu a kaviarne, ktoré budú pomáhať ľuďom v Birkenheade – tí, čo to potrebujú, môžu nakupovať so zľavou a tiež sú k dispozícii právne rady, pomoc s hľadaním zamestnania či kurz varenia. 

Pri tejto príležitosti sa nedalo nevšimnúť si, že brunetka má už poriadne veľké tehotenské bruško. Na prvý pohľad je v šiestom či siedmom mesiaci.

Aha, už má poriadne
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram/kensingtonroyal)

A je to naozaj tak! Vojvodkyňa sa v dobrej nálade preriekla, že je šiestom mesiaci a porodí v apríli. Pohlavie bábätka zatiaľ verejne známe nie je, aj keď obaja budúci rodičia ho už poznajú. 

Koncom jesene pri návšteve princa a vojvodkyne v Sydney jedna žena z davu zakričala,  že dúfa, že to bude dievčatko. „Ja tiež!” odpovedal Harry. Je teda možné, že práve takúto informáciu dostali od lekára. Jasné to bude ale zrejme až v apríli po pôrode. 

Aha, už má poriadne
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram/kensingtonroyal)

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu