Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pohľad na dvojičky (14) z Ruska trhá srdce: Chceli byť modelkami, dnes sú z nich živé mŕtvoly!

Masha a Dasha chceli byť modelkami. Zobraziť galériu (9)
Masha a Dasha chceli byť modelkami. (Zdroj: Instagram)

MOSKVA - Ich život visí na vlásku! Masha a Dasha Ledeneva (14) sú dvojičky z Ruska, ktoré túžil dobyť prehliadkové móla a svet modelingu. Žiaľ, v týchto dňoch zvádzajú iný boj, a to boj o prežitie. V škole pre manekýnky im totiž odporúčili schudnúť... Cieľavedomé dievčatá dnes trpia anorexiou a ich stav je viac než vážny.

Ruska Maria Kokhno je usmievavá mladá blondínka, ktorá sa netají tým, že si v živote prešla peklom. Trpela totiž anorexiou, nad ktorou sa jej našťastie podarilo vyhrať. Dnes sama pomáha obetiam trpiacim poruchami príjmu potravy.

Maria Kokhno v minulosti sama trpela anorexiou.
Zobraziť galériu (9)
Maria Kokhno v minulosti sama trpela anorexiou.  (Zdroj: Instagram)

V týchto dňoch rozpútala značný rozruch tým, že medializovala prípad 14-ročných dvojičiek, ktorých stav je natoľko vážny, že sa ich boja ujať už aj lekári. Dasha Ledeneva schudla na hrozivých 36 kíl. jej dvojča Masha má 40 kg. Obe dievčatá musia ležať a Dasha dokonca nevládze ani držať hlavu.  

Dvojičky sa chceli stať manekýnkami. Obe mali peknú zaujímavú tvár, štíhlu postavu, vážili 50 kg, avšak v modelingovej škole im odporúčili, aby schudli aspoň 5 kíl, aby im bolo vidno lícne kosti. Dievčatá sú veľké perfekcionistky, a tak svoje chudnutie dohnali do obrovského extrému. 

Ich zúfalá matka dala v práci výpoveď, aby sa o ne mohla starať a hľadá pomoc v rôznych nemocniciach a inštitúciách. Ako však Maria Kokhno pre média prezradila, všade ju odmietajú, lebo žijúcimi mŕtvolami sa nebude nikto zaoberať. Medializácia celému prípadu určite pomôže. Avšak ďalší osud mladučkých dievčat je neistý...

Aktuálnu FOTO dievčat nájdete v GALĚRII>>

Masha a Dasha boli už aj predtým chudé.
Zobraziť galériu (9)
Masha a Dasha boli už aj predtým chudé.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Masha LedenevaDasha Ledeneva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu