Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Lesbička Kristen Stewart: Problémy so žiadosťou o ruku!

Kristen Stewart Zobraziť galériu (7)
Kristen Stewart (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herečka Kristen Stewart sa stala známou vďaka lovestory s Robertom Pattinsonom v upírskej ságe Twilight. Pár tvorili aj v súkromí, dnes však brunetka randí s modelkou Stellou Maxwell. A lesbičku si najnovšie plánuje zahrať aj vo filme.

Americká herečka Kristen Stewart rokuje o úlohe v pripravovanej romantickej komédii Happiest Season. Novinka spoločností Temple Hill Entertainment a TriStar Pictures prinesie príbeh mladej ženy, ktorá plánuje svoju priateľku požiadať o ruku na večierku, ktorý každý rok usporadúva jej rodina. Žiadosť o ruku sa však skomplikuje, keď hlavná hrdinka zistí, že jej partnerka ešte ani neoznámila svojim konzervatívnym rodičom, že je lesba. Réžie snímky sa ujme Clea DuVall, ktorá sa spolu s Mary Holland postarala aj o scenár.

V súkromí Kristen randí s modelkou Stellou Maxwell. O ich vzťahu sa začalo šepkať koncom roka 2016. Na jar tohto roka sa síce klebetilo o ich rozchode, no oficiálne ho ani jedna z nich nepotvrdila. 

Stella Maxwell
Zobraziť galériu (7)
Stella Maxwell  (Zdroj: YouTube)

Kristen Jaymes Stewart sa preslávila najmä ako Bella Swan v upírskej ságe Twilight (2008 - 2012). Okrem toho sa predstavila aj v snímkach ako Úkryt (2002), Chyťte to dievča (2004), Útek do divočiny (2007), Územie žien (2007), Zábavný park (2009), The Runaways (2010), Na ceste (2012), Still Alice (2014), Camp X-Ray (2014), Sils Maria (2014), Ofajč (2015), Isté ženy (2016) či Café Society (2016). Na konte má napríklad tri People's Choice Awards, sedem MTV Movie Awards, cenu BAFTA v kategórii Rising Star, jedného Cézara ale aj Zlatú malinu.

Viac o téme: Kristen StewartBella Maxwell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu